Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-Κορίνα-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Ακύλας βάζει τα τσιράκια του να καθαρίσουν

Περιμένουμε τον Ακύλα σε μία συνηθισμένη του ψύχραιμη αντίδραση να σέρνει τον Μπάμπη στους δρόμους του χωριού με την ταμπέλα “είμαι τεντιμπόις” και την Κορίνα να την λούζει με πίσσα και πούπουλα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Προκόπης δεν θα έχει καλό τέλος

Ο Ακύλας μαθαίνει για το διαζύγιο του Μελέτη και της Κορίνας και μπορεί η σχέση του με τον γαμπρό του να μην ήταν και οι καλύτερες τον τελευταίο καιρό όμως αυτή τους η απόφαση ήταν κάτι που δεν του άρεσε και φυσικά δεν το περίμενε. Ο Ακύλας ζούσε στο ροζ συννεφάκι του και πίστευε ότι τουλάχιστον την Κορίνα την είχε υπό έλεγχο.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Κάνεις πια δεν νιώθει ασφαλής στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το μεγαλοφυές σχέδιο του Νικηφόρου

Έτσι όταν μαθαίνει για το διαζύγιο σοκάρεται και μπορεί να μην το δείχνει όμως θέλει με μανία να μάθει τι ήταν αυτό που οδήγησε την κόρη του σε μία τέτοια απόφαση. Ο Ακύλας δεν είναι αυτός ο στοργικός πατέρας που θα προσπαθήσει να κάνει την κόρη του να του ανοιχτεί και αυτό είναι κάτι που το ξέρουμε όλοι.

Δείτε ακόμα: Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα ανακαλύπτει την αλήθεια για Νικηφόρο Ασημίνα

Έχει τις…δικές του παιδαγωγικές μεθόδους να μαθαίνει για την ζωή της κόρης του και φαίνεται πως αυτές θα ακολουθήσει για μία ακόμη φορά. Θα βάλει λοιπόν τα τσιράκια του να παρακολουθήσουν την Κορίνα και να μάθουν τι ήταν αυτό ή…αυτός που την έκανε να χωρίσει από τον Μελέτη.

Άγριες Μέλισσες-Μπάμπης-

Δείτε ακόμα: Άγριες Μέλισσες: Η μοιραία συνάντηση Πέτρου και του Ζάχου

Όπως είναι φυσικό η αλήθεια δεν αργεί να φτάσει στην επιφάνεια και αυτή την αλήθεια την έτρεμε τόσο η Ζωή όσο και η Κορίνα. Ο Ακύλας είναι σε θέση να φτάσει στα άκρα όταν κάτι δεν πάει σύμφωνα με τα δικά του πιστεύω κι έτσι αναμένουμε να δούμε πως θα διαχειριστεί την είδηση ότι η Κορίνα βγαίνει πλέον με τον Μπάμπη και είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ.

Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-Κορίνα-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close