Άγριες Μέλισσες: Δούκας & Μυρσίνη προχωρούν σε ένα παράτολμο σχέδιο

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι καθηλωτικές αφού Δούκας και Μυρσίνη προχωρούν σε ένα παράτολμο σχέδιο. 

Εδώ και τρία χρόνια ο Δούκας και η Μυρσίνη μόνο προβλήματα δημιουργούν. Ας κάτσουν σπιτάκι τους επιτέλους!(Not τους θέλουμεεε)

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Είναι ένα λάθος που θα το πληρώνω μία ζωή

Οι Καρυές απορρίπτουν την συνεργασία με τους Σεβαστούς και πλέον η περιουσία τους διατρέχει τεράστιο κίνδυνο. Ο Δούκας με τη Μυρσίνη προειδοποιούν τους γιους τους ότι θα τα χάσουν όλα και η προσπάθεια των Σεβαστών να κερδίσουν χρόνο για το αεροδρόμιο πέφτει στο κενό.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ταξίδι και καυτή νύχτα για Ασημίνα-Νικηφόρο

Άγριες Μέλισσες-Δούκας-Μυρσίνη-

Και ένας από τους λόγους είναι και η Ρένα η οποία ανέλαβε τις ευθύνες του πατέρα της και εξαιτίας του χωρισμού της με τον Νικηφόρο πάει κόντρα στην ισχυρή οικογένεια από θυμό και πείσμα. Ο Δούκας και η Μυρσίνη αποφασίζουν να προχωρήσουν σε ένα παράτολμο σχέδιο προκειμένου να μη χάσουν την περιουσία τους.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Το τραγικό φινάλε του Βαρουξή

Συναντούν τον Φράγκο και με τη συγκατάθεσή του πιέζουν τα παιδιά τους να δεχτούν το αεροδρόμιο στο Διαφάνι. Όπως είναι φυσικό αντιδρούν καθώς μία τέτοια απόφαση θα φέρει Νικηφόρο και ο Κωνσταντή αντιμέτωπους τόσο με τους συγχωριανούς τους όσο και με τις αδερφές Σταμίρη.

Άγριες Μέλισσες-Δούκας-Μυρσίνη-Κωνσταντής-Νικηφόρος-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η ευχή του Μικρού Σέργιου πραγματοποιείται

Η Μυρσίνη προσπαθεί να πείσει τον Κωνσταντής να δωροδοκήσουν έναν αξιωματούχο της κυβέρνησης και εκείνος πείθεται να το κάνει. Σύμφωνα με το TVΣΙΡΙΑΛ, για ακόμα μία φορά ο Κωνσταντής θα κάνει παράνομες πράξεις στο όνομα της οικογένειάς του για να σωθεί η περιουσία των Σεβαστών.

Άγριες Μέλισσες-Δούκας-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close