Άγριες Μέλισσες-Βαρουξής-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού το τραγικό φινάλε του Βαρουξή αποκαλύφθηκε. 

Έχει να πέσει πολύ κλάμα…(not)

Ο Βαρουξής είναι γνωστό ότι παλεύει με νύχια και με δόντια για να πέσει το καθεστώς και να ξανά βρουν την ελευθερία τους όλοι οι Έλληνες. Ο Πέτρος Ορφανίδης από την άλλη, τον πιέζει να φύγουν από την χώρα. Ο Βαρουξής δέχεται, όμως προτού φύγει θέλει να δώσει την χαριστική βολή στους Άβαντες και στον Ακύλα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η ευχή του Μικρού Σέργιου πραγματοποιείται

Ο Ορφανίδης προσπαθεί να τον πείσει να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να κάνουν ό,τι μπορούν για να φύγουν το συντομότερο δυνατόν από την Ελλάδα. Ο Βαρουξής όμως δεν το δέχεται αυτό και στήνει παγίδα θανάτου στους Άβαντες και στον Ακύλα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Είναι ένα λάθος που θα το πληρώνω μία ζωή

Άγριες Μέλισσες-Πέτρος-Λάμπρος-Ζάχος-

Μεταμφιέζεται σαν υδραυλικός και καταφέρνει να μπει στα γραφεία των Αβάντων. Τοποθετεί μία βόμβα και την ενεργοποιεί. Λίγο πριν φύγει όμως, κάποιοι από τους Άβαντες τον αναγνωρίζουν και τον συλλαμβάνουν. Ενώ ο Βαρουξής γνωρίζει ότι η βόμβα είναι ενεργοποιημένη δεν λέει τίποτα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες : Ο Νώντας σκοτώνει τον Δάκη

Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-Βαρουξής-

Ανάμεσα στους Άβαντες που βρίσκονταν στο σημείο ήταν και ο Μελέτης. Η βόμβα εκρύγνηται με τον Βαρουξή και μερικούς άλλους Άβαντες να πέφτουν νεκροί ενώ μερικοί τραυματίζονται.

Ο Ντούνιας ξεκινάει τις συλλήψεις με τον Λάμπρο, τον Πέτρο και τον Ζάχο να διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο. Ο Βαρουξής μένει στην συνείδηση των ανθρώπων σαν ένας άνθρωπος που πάλεψε και πέθανε για την ελευθερία.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Έτσι Δολοφονούν τον Πέτρο Ορφανίδη

Άγριες Μέλισσες-Βαρουξής-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close