Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης ομολογεί τον φόνο του Αλέξη Γραμματικού

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Μελέτης ομολογεί τον φόνο του Αλέξη Γραμματικού. 

Μπορεί ο Μελέτης να είναι αντιπαθής όμως ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι ΗΘΟΠΟΙΑΡΑ.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: O Ακύλας σκοτώνει τον Δούκα και ο Μελέτης τον σφάζει

Η σύλληψη του Ακύλα φέρνει χαρά και ανακούφιση σε όλους αλλά και ένα ντόμινο εξελίξεων που αφορά όλους όσους εμπλέκονται μαζί του. Ο Μεγαρίτης καταθέτει για όσα κατηγορείται και την επόμενη ημέρα η Πηνελόπη διαβάζει την ομολογία του φτάνοντας στην πολυπόθητη αλήθεια για το πως σώθηκε ο πατέρας της αλλά και τα ένοχα μυστικά όλων

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας ξεγεννάει την Ελένη

Άγριες Μέλισσες-Πηνελόπη-

Η Πηνελόπη είναι πια πιο αποφασισμένη από ποτέ να πάρει εκδίκηση για το θάνατο του Αλέξη και κυνηγά τους εμπλεκόμενους. Ωστόσο βρίσκεται σε αδιέξοδο καθώς η Ασπασία αρνείται να καταθέσει εναντίον του Δούκα. Από την άλλη ο Μελέτης βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και φαίνεται πως με κάποιο τρόπο ψάχνει λύτρωση.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Πεθαίνει ο Κωνσταντής;

Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-Κωνσταντής-

Έτσι αφού αντιλαμβάνεται πως πια είναι μόνος και δεν έχει τίποτα να χάσει αποφασίζει να αντιμετωπίσει την Πηνελόπη. Ο Μελέτης ομολογεί στην Πηνελόπη όλα όσα γνωρίζει για τη δολοφονία του Αλέξη, για το ποιος έδωσε την εντολή και όσα διαδραματίστηκαν εκείνο το βράδυ.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος γίνεται δάσκαλος σε σχολείο για τυφλά παιδιά

Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-

Η κοπέλα καταρρακώνεται από την παραδοχή του Μελέτη και παίρνει μία σημαντική απόφαση. Ωστόσο αποφασισμένη να πει την αλήθεια είναι και η Ζωή η οποία εκμεταλλεύεται τη φυλάκισή του Ακύλα για να μιλήσει στα παιδιά της.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το τέλος της Ασημίνας

Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-

Συγκεκριμένα κάποια στιγμή η Κορίνα  κάνει ένα ταξίδι με τη μητέρα της στην Αθήνα και εκεί έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια. Η Ζωή αποκαλύπτει στην κ@ρη της πως ο πραγματικό της πατέρας είναι ο Φίλιππος και όχι ο Ακύλας αλλά και πως είναι ο καρπός ενός μεγάλου έρωτα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Σκοτώνει ο Τόλιας τον Ακύλα;

Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close