Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω εγκαταλείπει τον Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την Δρόσω να εγκαταλείπει τον Κωνσταντή.

Μάλιστα όλη ιστορία θα σταθεί αφορμή για να αναβληθεί για μία ακόμη φορά ο γάμος τους ενώ οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει και όλοι περιμένουν με χαρά να μοιραστούν μαζί του στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους.

Ε που λυσσάξατε φέτος !!!!!!

Άγριες-Μέλισσες-Δρόσω

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Το μεγαλοπρεπές τέλος του Δούκα

Tα προβλήματα με την υπόθεση του αεροδρομίου έχουν επηρεάσει πολύ την ψυχολογία του Κωνσταντή. Όσο περνά ο καιρός η κατάσταση του χειροτερεύει και όλοι πια έχουν αρχίσει να ανησυχούν. Περισσότερο βέβαια η Δρόσω που δεν ξεχνά ποτέ που τον είχε οδηγήσει το ποτό και την προσπάθεια που έκανε για να ξανασταθεί στα πόδια του.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η σχέση του Κωνσταντή και της Δρόσως κλυδωνίζεται από το βάρος των ενοχών του για τον Γιάννο. Μάλιστα, ο Λάμπρος έρχεται επιτέλους αντιμέτωπος με την αλήθεια για το θάνατο του αδερφού του και να πρέπει να πάρει μία μεγάλη απόφαση.

Άγριες-Μέλισσες-Δρόσω

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης ομολογεί τον φόνο του Αλέξη Γραμματικού

Μετά από αυτό, η ψυχολογική κατάσταση του Κωνσταντή επιδεινώνεται και η συμπεριφορά του εξοργίζει τη Δρόσω. Μάλιστα, τα πράγματα μεταξύ τους φτάνουν σε οριακό σημείο μέχρι που Δρόσω καταρρακωμένη φεύγει από το σπίτι τους και όλα δείχνουν πως ο γάμος ακυρώνεται.

Άγριες -Μέλισσες-Κωνσταντής

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: O Ακύλας σκοτώνει τον Δούκα και ο Μελέτης τον σφάζει

Τα αδέρφια τους ενημερώνονται για την κατάσταση αυτή και καθώς τα πράγματα με τη Δρόσω και τον Κωνσταντή πηγαίνουν απ’ το κακό στο χειρότερο, σύμφωνα με το MYtv η Ασημίνα με τον Νικηφόρο αναλαμβάνουν να τον συνεφέρουν πριν να είναι αργά.

Πιστεύω πως θα το κάνουν το θαύμα τους γιατί ως εδώ έχουμε έρθει!!!!

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close