Άγριες Μέλισσες: Το μεγαλοπρεπές τέλος του Δούκα

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δραματικές αφού θα δούμε το μεγαλοπρεπές τέλος του Δούκα Σεβαστού.

Υπήρξε ΑΡΧΟΝΤΑΣ και στις 3 σεζόν. Ο Δούκας είναι το απόλυτο αρσενικο! Δούκα Αρχοντα πάρε μας τα υπάρχοντα και κάνε μας να παραμιλάμε με την ερμηνεία σου σε αυτό το φινάλε

Όλα ξεκίνησαν με την κόντρα ανάμεσα στην Ελένη και τον Δούκα και η σειρά, όπως λένε οι αποκλειστικές μας πληροφορίες, θα κλείσει ξανά με αυτούς τους δύο! Και ομολογουμένως το φινάλε στις «Άγριες μέλισσες» θα είναι ό,τι πιο συγκλονιστικό έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Σκοτώνει ο Τόλιας τον Ακύλα;

Άγριες Μέλισσες-Λάμπρος-Δούκας-

Αν σκεφτεί κανείς πως ο Σεβαστός ήταν εκείνος που σκότωσε τον πατέρα της Ελένης και η Σταμίρη εκείνη που αφαίρεσε τη ζωή του γιου του Δούκα. Κι όμως, στο τέλος ο Δούκας θα είναι εκείνος που θα βοηθήσει την Ελένη να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και στη συνέχεια θα ξεψυχήσει στα χέρια της!

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης ομολογεί τον φόνο του Αλέξη Γραμματικού

Ναι, καλά διαβάζετε, αυτοί οι δύο αιώνιοι εχθροί στο τέλος θα λυτρωθούν από τις αμαρτίες τους με αυτή τη συγκλονιστική και αριστουργηματική σκηνή! Μέχρι να φτάσουμε όμως εκεί, ας πάρουμε από την αρχή…

Άγριες Μέλισσες-Λάμπρος-Ελένη-

Καρέ-καρέ οι απίστευτες σκηνές της γέννας της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες

Ο Ακύλας συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή με την κατηγορία της δολοφονίας των πέντε μελών της ΕΑΚ. Στο μεταξύ, η Ζωή αποφασίζει να του δώσει τη χαριστική βολή και του αποκαλύπτει πως η Κορίνα δεν είναι δική του κόρη, αλλά του Φίλιππου.

Εκείνος γίνεται ταύρος εν υαλοπωλείο και ορκίζεται να πάρει εκδίκηση. Για να το κάνει όμως αυτό, θα πρέπει πρώτα να αποδράσει. Έτσι σχεδιάζει με ακρίβεια το σχέδιό του και καταφέρνει να το σκάσει σκορπίζοντας τον τρόμο η είδηση αυτή. Όλοι ανησυχούν με την απόδραση του Μεγαρίτη και κυρίως η οικογένειά του.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: O Ακύλας σκοτώνει τον Δούκα και ο Μελέτης τον σφάζει

Άγριες Μέλισσες-Λάμπρος-Ελένη-

Εκείνος από την άλλη κρύβεται καθώς θεωρείται πια καταζητούμενος και με τα λίγα μέλη των Αβάντων που έμειναν ταγμένοι μαζί του ακόμα και τώρα, προσπαθούν -άκαρπα- να γίνουν ξανά ισχυροί.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Ελένη βρίσκεται στα χωράφια της, όταν εμφανίζεται ο Δούκας μπροστά της και για ακόμα μια φορά ξεσπάει ανάμεσά τους έντονος καβγάς.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Πεθαίνει ο Κωνσταντής;

Από τη μεγάλη ταραχή και τον εκνευρισμό, η Ελένη νιώθει έντονους πόνους και καταλαβαίνει πως ήρθε η ώρα να γεννήσει! Την ίδια ώρα, στην περιοχή εμφανίζεται ο καταζητούμενος Ακύλας και ο Δούκας χωρίς δεύτερη σκέψη την αρπάζει και τη μεταφέρει σε μια αποθήκη και αποφασίζει να τη ξεγεννήσει ο ίδιος!

Άγριες Μέλισσες-Λάμπρος-Ελένη-Δούκας-Μυρσίνη-

Η Ελένη δεν έχει περιθώρια για να αρνηθεί και υπακούει στις συμβουλές του! Το κλάμα του μωρού προκαλεί συγκίνηση τόσο στην Ελένη όσο και στον Δούκα, ο οποίος είναι ο πρώτος άνθρωπος που πιάνει στα χέρια του το εγγόνι του αδελφού του, του Μιλτιάδη, τον οποίο και πλήγωσε περισσότερο από οποιονδήποτε στη ζωή του.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος γίνεται δάσκαλος σε σχολείο για τυφλά παιδιά

Στη συνέχεια το δίνει στην Ελένη και της δίνει τις ευχές του. Όμως το κλάμα προδίδει τη θέση τους και ο Μεγαρίτης τους εντοπίζει και εκτός εαυτού από τη μανία του να εκδικηθεί, προσπαθεί να τους σκοτώσει. Η Ελένη χάνει τις αισθήσεις της τόσο από την ταλαιπωρία της γέννας όσο και από τον τρόμο της μήπως πάθει κάτι το μωρό της.

Άγριες Μέλισσες-Δούκας-

Ο Δούκας σχεδόν με αυτοθυσία παλεύει με τον αδίστακτο άντρα μέχρι που ο Ακύλας τον δολοφονεί! Ο άλλοτε ισχυρός άντρας του κάμπου πέφτει νεκρός στο πλευρό της Σταμίρη…

Το μεγαλοπρεπές τέλος του Δούκα

Αν και στην αρχή οι πρώτες σκέψεις ήταν ο Δούκας να πεθάνει από την καρδιά του, όπως άλλωστε είχαμε γράψει κι εμείς, ωστόσο οι σεναριογράφοι ορθά σκέφτηκαν ένα πιο μεγαλοπρεπές φινάλε για τον ισχυρό άντρα του κάμπου.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το τέλος της Ασημίνας

Άγριες Μέλισσες-Δούκας-Μυρσίνη-

Γι’ αυτό και από την αρχή της φετινής σεζόν παρουσίαζαν τον Δούκα Σεβαστό μετανιωμένο για όλα τα εγκλήματα του παρελθόντος και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να εξιλεωθεί από αυτά. Και όπως προαναφέραμε, η εξιλέωση θα ερχόταν με τον ίδιο να κάνει επιτέλους το μεγαλύτερο καλό στην Ελένη Σταμίρη, που της προκάλεσε τόσα δεινά.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close