Άγριες Μέλισσες-Ζάχος-Πέτρος-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού έτσι σκοτώνει ο Ακύλας τον Ζάχο. 

Μας το είχε πει ο αγαπημένος Νίκος Κουρής ότι θα έχουμε θανάτους , αλλά δεν μας είχε πει για τον…δικό του.

 

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Αντιγόνη ομολογεί την ψευδομαρτυρία της

Ο Ζάχος προσπαθούσε με αγωνία όλον αυτόν τον καιρό να ανακαλύψει τον υπεύθυνο για τον θάνατο της μητέρας του, κυρά Μαρώς. Αφού διαπίστωσε ότι ο Πέτρος δεν είχε καμία σχέση με την βομβιστική επίθεση, οι υποψίες του έπεσαν όλες πάνω στον Ακύλα και δεν είχε άδικο.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη έχει και άλλο εγγόνι

Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο τζούνιορ Σεβαστός γεννιέται

Καταφέρνει να τον κλείσει στην φυλακή. Μαζί με τον Πέτρο κάνουν πολλές προσπάθειες, ο Ακύλας να μην καταφέρει να δραπετεύσει, όμως δυστυχώς δεν τα καταφέρνουν. Όταν το Διαφάνι, μαθαίνει για την απόδραση του Ακύλα, τρόμος σκορπάται παντού.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Οι 5 θάνατοι στο μεγάλο φινάλε

Τις πρώτες μέρες ο Ακύλας αναγκάζεται να κρυφτεί στο βουνό να δρα υπογείως μαζί με τους λίγους συντρόφους που του έχουν απομείνει. Ο Ζάχος και ο Πέτρος καταφέρνουν να τον εντοπίσουν και μαζί με τον Άγγελο πάνε να τον βρουν για μία μάχη σώμα με σώμα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή θυσιάζεται για να σωθεί η Αιμιλία

Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τέλος όλων των πρωταγωνιστών

Είναι αποφασισμένοι να απαλλαγούν μια και καλή από τον Ακύλα. Στο βουνό πέφτουν πυρά, σε μία νύχτα που μετατρέπεται σε κόλαση με σκηνές που θα καθηλώσουν. Ανάμεσα στους πυροβολισμούς, στα γρήγορα πλάνα και στον πανικό ο Ζάχος σκοτώνεται από σφαίρα του Ακύλα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες τελευταία επεισόδια : 141, 142 , 143 , 144

Το επόμενο πρωί όλοι στο Διαφάνι προσπαθούν να μάθουν αν από την χθεσινή μάχη είχαν κάποια απώλεια. Όταν μαθαίνουν ότι ο Ζάχος σκοτώθηκε τα χάνουν. Η Ελένη με τον Λάμπρο δεν μπορούν να αντέξουν το σοκ και καταρρέουν.

Άγριες Μέλισσες-Ζάχος-

Πάντως να ξέρετε θα θέλαμε μια ανατροπή για αυτό το ζεύγος που θα το θέλαμε ΤΡΕΛΑ να είναι ζευγάρι. Σκεφτείτε το. ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΙΝΑΛΕ

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close