Άγριες Μέλισσες: Φύγετε από το χωριό μας προδότες

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την σύγκρουση Νικηφόρου Κωνσταντή  με τους συχωριανούς τους :  Φύγετε από το χωριό μας προδότες.

Να μην πω τι τα έχετε κάνει τώρα…Αντε να μην πω …

Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή αποφασίζουν αποχωρήσουν από το έργο του αεροδρομίου, παρά το γεγονός ότι θα χάσουν μεγάλο μέρος της περιουσίας τους. Μάλιστα τα αδέρφια το ανακοινώνουν και στους συγχωριανούς του:

Δεν θα γίνει το αεροδρόμιο στο Διαφάνι! Με τον Κωνσταντή αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε από το έργο, με αρκετές απώλειες στην περιουσία μας, αλλά το θεωρούμε σωστό για να σωθεί ο τόπος μας, τους λέει ο Νικηφόρος και όλοι χαίρονται με την εξέλιξη αυτή.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας για να γλιτώσει κατηγορεί τον Κωνσταντή πως είναι αλκοολικός

Άγριες-Μέλισσες-Νικηφόρος-Κωνσταντής

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή καταγγέλλει τον Ακύλα

Μόνο που η Μυρσίνη με τον Δούκα δεν έχουν σκοπό να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια και να βλέπουν την περιουσία τους να διαλύεται και να κινδυνεύουν να μείνουν κυριολεκτικά στον άσο!

Έτσι προχωρούν σε ένα παράτολμο σχέδιο που δεν αφήνει περιθώρια στους γιους τους παρά να κάνουν πίσω στην απόφασή τους και να συνεχίσουν την επένδυση στο αεροδρόμιο.

Τώρα με αυτήν την ανατροπή της τελευταίας στιγμής, Νικηφόρος και Κωνσταντής θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τους συγχωριανούς τους, που για άλλη μία φορά τους κατηγορούν για προδοσία και κοροϊδία.

Άγριες-Μέλισσες-Δούκας-Μυρσίνη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ακύλας, Μελέτης και Ντούνιας συλλαμβάνονται

Μας κάνατε τους δήθεν σωτήρες μας, αλλά είστε ίδιοι οι γονείς σας! Αδίστακτοι, Ντροπή που μας κοροϊδεύετε, φύγετε από το χωριό μας προδότες, είναι μερικά από τα όσα ακούγονται.

Άγριες Μέλισσες-Δούκας-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: O Κωνσταντής οδηγείται στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση

Την ίδια ώρα ο Δούκας έχοντας μάθει πως ο Ακύλας είχε βάλει να σκοτώσουν τον Κωνσταντή, αποφασίζει να τον πετάξει έξω από το σπίτι του στο Διαφάνι: Έχεις διορία μία εβδομάδα να τα μαζέψεις και ξεκουμπιστείς από το σπίτι μου! Μάζεψέ τα και εξαφανίσου.  Τον προστάζει και ο Μεγαρίτης με την οικογένειά του μετακομίζουν σε άλλο σπίτι.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close