Άγριες Μέλισσες: Η επιστροφή στο Διαφάνι της Μυρσίνης και του Δούκα

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικά καθώς θα δούμε την Μυρσίνη και τον Δούκα να επιστρέφουν στο Διαφάνι 

Καλώς τα παιδιά τα δικά μας … Επιστροφές καταστροφές ,άντε να δούμε τι θα γίνει…

Νέα ανατροπή στη σχέση του Δούκα με τη Μυρσίνη έρχεται στις «Άγριες Μέλισσες». Ο Δούκας μετά το χωρισμό του με την Αντιγόνη – που ακολουθεί στη συνέχεια – έρχεται πάλι κοντά με την Μυρσίνη. Βέβαια η σχέση τους αυτή τη φορά δεν θα εμπεριέχει το ερωτικό στοιχείο.

Άγριες-Μέλισσες-Μυρσίνη-Δούκας

Δείτε ακόμη  Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 93 , 94 , 95 , 96

Ο Δούκας της ξεκαθαρίζει ότι θα συνυπάρχουν απλώς κάτω από την ίδια στέγη. Η Μυρσίνη δέχεται ελπίζοντας ότι με την πάροδο του χρόνου τα μεταξύ τους προβλήματα θα ξεπεραστούν και θα’ ναι πάλι όπως και πρώτα.

Δούκας και Μυρσίνη σχεδιάζουν πως θ’ απαλλαγούν από τον Ακύλα

Ο Δούκας σχεδιάζει μαζί με τη Μυρσίνη την επάνοδο τους στο σπίτι τους στο Διαφάνι με απώτερο στόχο να ενωθεί και πάλι όλη η οικογένεια τους, στις Άγριες Μέλισσες. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το σπίτι τους είναι κατειλημμένο από τον Ακύλα Μεγαρίτη.

Άγριες-Μέλισσες-Μυρσίνη-Δούκας

Δείτε ακόμη  Άγριες Μέλισσες: Η κατάρα της Μυρσίνης στην Ελένη

Παρ’ όλα αυτά το ζευγάρι εμφανίζεται στο Διαφάνι και ανακοινώνουν μάλιστα την απόφαση τους να επιστρέψουν στο χωριό τους. Για να γίνει αυτό βέβαια πρέπει να διώξουν πρώτα από το σπίτι τους την οικογένεια του Ακύλα Μεγαρίτη.

Άγριες-Μέλισσες-Ακύλας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη πληγώνει τον Λάμπρο

Σύμφωνα με το Youfly.com, Δούκας και Μυρσίνη βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο τους ευελπιστώντας ότι πολύ σύντομα θα απαλλαγούν από τον Ακύλα και θ’ ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή στο σπίτι τους.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close