Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού θα δούμε την λύτρωση, την τιμωρία, την τελική αναμέτρηση και το ευτυχισμένο τέλος. 

Νιώθουμε ήδη το κενό μέσα στις καρδούλες μας γι’ αυτήν την σειρά…

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μελέτης από τις Άγριες Μέλισσες έρχεται και φέρνει τα πάνω κάτω

Έπειτα από τρεις επιτυχημένους κύκλους επεισοδίων οι Άγριες μέλισσες του ANT1 ρίχνουν αυλαία στις 7 Ιουλίου. Όλοι οι ήρωες έχουν το τέλος που τους αξίζει. Άλλοι λυτρώνονται, άλλοι τιμωρούνται, άλλοι βρίσκουν επιτέλους την ευτυχία και άλλοι δίνουν την ύστατη μάχη για να επιβιώσουν.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Μαλλί με μαλλί Αγορίτσα – Μυρσίνη

Η απόδραση του Ακύλα από τη φυλακή σήμανε συναγερμό σε όλους καθώς το σίγουρο είναι πώς θα γυρέψει εκδίκηση. Σύμφωνα με το myTv, πράγματι η Αιμιλία πέφτει θύμα της εκδικητικής μανίας του και έπειτα από τη σχετική εντολή που δίνει ο Μεγαρίτης σε κάποιους άντρες απαγάγουν την γυναίκα.

Άγριες Μέλισσες-Ζωή-Ακύλας-

Δείτε ακόμα Ο Κωνσταντής από τις Άγριες Μέλισσες στο Μαύρο Ρόδο

Ο Ακύλας σύντομα έρχεται σε επικοινωνία με την Ζωή επιβεβαιώνοντας της πώς εκείνος κρατάει όμηρο την αδερφή της και απειλώντας την πως αν θέλει να την ξαναδεί ζωντανή θα πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες του. Ο ίδιος ζητάει από τη Ζωή να συναντηθούν προκειμένου να του δώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο θα τον βοηθήσει να διαφύγει.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Μπαίνει η Ζέτα Μακρυπούλια στην σειρά

Άγριες Μέλισσες-Αιμιλία-Ακύλας-

Η Ζωή ξέρει πως ο άντρας της μπορεί να γίνει αδίστακτος και είναι αποφασισμένη να κάνει ότι της ζητήσει για να σώσει την αδερφή της από τα χέρια του. Όπως θα δούμε η Ζωή περιμένει οδηγίες για να βοηθήσει με τα χρήματα τον Ακύλα ενώ η Κορίνα με τον Λευτέρη ζητούν βοήθεια για να τη σώσουν από τα χέρια του.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη τρελαμένη παίρνει τους δρόμους

Όλοι είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν και να τον συλλάβουν ξανά ωστόσο ο Ντούνιας φοβάται πως η Αιμιλία κινδυνεύει από το παρανοϊκό γαμπρό της και δεν είναι πρόθυμος να συνεχίσει να βοηθάει τον Ακύλα. Μάλιστα αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί.

Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close