Άγριες Μέλισσες-Μυρσίνη-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Μυρσίνη τρελαμένη παίρνει τους δρόμους. 

Τα λάθη μας εδώ πληρώνονται Μυρσίνη…και το ότι τα παιδιά σου δεν θέλουν να σε δουν στα μάτια τους, είναι δική σου ευθύνη. Ε ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ, ΤΟ ΕΙΠΑ.

Η Μυρσίνη όλα αυτά τα χρόνια κοιτούσε όλο το Διαφάνι υποτιμητικά και θεωρούσε πως εφόσον έχει τα λεφτά, το κύρος και την εξουσία, η οικογένειά της ήταν παράδειγμα προς μίμηση. Η αυτοκρατορία που είχε χτίσει στο μυαλό της, γκρεμίστηκε όταν έμαθε πως ο αγαπημένος της γιος, Σέργιος ήταν βιαστής.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: O Δούκας κρατά στην αγκαλιά του το εγγόνι του Μιλτιάδη και λυγίζει

Οι αποκαλύψεις σοκάρουν την Μυρσίνη. Η άλλοτε σκληρή γυναίκα αυτήν την αλήθεια δεν μπορεί να την διαχειριστεί. Πηγαίνει μέχρι το σπίτι των αδερφών Σταμίρη για να ζητήσει με δάκρυα στα μάτια συγγνώμη από τις κοπέλες.

Άγριες Μέλισσες-Μυρσίνη-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Παναγιώτης εγκαταλείπει την Βιολέτα

Δεν μπορεί να διανοηθεί ότι ο γιος της ήταν βιαστής και πως μάλιστα υπάρχει ακόμη ένα εγγόνι της εκεί έξω που δεν γνώρισε ποτέ. Αναρωτιέται πως δεν κατάλαβε τίποτα όλα αυτά τα χρόνια και για πρώτη φορά, την βλέπουμε να ρίχνει ευθύνες ακόμη και στον εαυτό της σχετικά με τις αρχές του Σέργιου.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Το τέλος της Ζωής και του Ακύλα κόβει την ανάσα

Το τελειωτικό χτύπημα για την Μυρσίνη έρχεται με τον θάνατο του Δούκα. Ο Δούκας στην προσπάθειά του να σώσει την Ελένη και το νεογέννητο παιδί της, δίνει σώμα με σώμα μάχη με τον Ακύλα. Ο Ακύλας τον σκοτώνει και το σοκ στο Διαφάνι είναι μεγάλο.

Άγριες Μέλισσες-Μυρσίνη-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Το τραγικό τέλος του Μελέτη και της Πηνελόπης

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο ισχυρός Δούκας είναι πλέον νεκρός. Η Πηνελόπη, ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής στεναχωριούνται πολύ για τον χαμό του πατέρα τους, αφού μπορεί να μην είχαν καλές σχέσεις, όμως είχαν και ευχάριστες αναμνήσεις μαζί του.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Έτσι πεθαίνει ο Ντούνιας

Όμως γι’ αυτούς η ζωή προχωράει. Αυτή που πραγματικά χάνει τα λογικά της είναι η Μυρσίνη. Παίρνει τους δρόμους σε έξαλλη κατάσταση κλαίγοντας και σε κατάσταση σοκ με τους πολίτες στο Διαφάνι να σοκάρονται και να προσπαθούν να την βοηθήσουν.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ένας μεγάλος κύκλος κλείνει

Μετά από αυτό η Μυρσίνη πέφτει σε βαθιά κατάθλιψη. Περνάει εγκεφαλικό που την κάνει να μην μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί. Η μόνη που θα σταθεί στο πλευρό της είναι η Αγορίτσα, αφού τα λάθη της είναι τόσα πολλά που δεν αφήνουν τα παιδιά της να την συγχωρέσουν.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Μυρσίνη και Δούκας μαθαίνουν ότι η Δρόσω είναι έγκυος

Άγριες Μέλισσες-Μυρσίνη-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τέλος όλων των πρωταγωνιστών

Το μόνο που της έχει απομείνει είναι οι αναμνήσεις του Δούκα, του μόνου άντρα που αγάπησε ποτέ στην ζωή της και τα φαντάσματα ενός ένδοξου παρελθόντος. Βλέπει και ξαναζεί τις ευτυχισμένες στιγμές που πέρασε μαζί με τον Δούκα και τα παιδιά της και πεθαίνει μόνη της στο κρεβάτι της.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close