Άγριες Μέλισσες-Μυρσίνη-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε να πιάνονται μαλλί με μαλλί Αγορίτσα – Μυρσίνη. 

Ποντάρουμε τα ρέστα μας ότι…την έχει η Αγορίτσα την Μυρσίνη!! ΚΛΑΙΩΩΩ!

Δείτε ακόμα Ο Κωνσταντής από τις Άγριες Μέλισσες στο Μαύρο Ρόδο

Όταν αποκαλύφθηκαν όλα για τα εγκλήματα του Δούκα και της Μυρσίνης η Αγορίτσα πήρε την απόφαση να τους εγκαταλείψει. Μπορεί να λατρεύει τον Δούκα και να αγαπάει την Μυρσίνη, όμως δεν μπορεί να συγκαλύπτει άλλο τα εγκλήματά τους.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Μπαίνει η Ζέτα Μακρυπούλια στην σειρά

Με πόνο στην καρδιά την αποχαιρετούν. Δεν θέλουν να την χάσουν, όμως το περίμεναν. Λίγο πριν φύγει από το σπίτι όμως, η Αγορίτσα θέλει να βάλει μερικά πράγματα στην θέση τους. Τόσα χρόνια έβλεπε και έκανε πως δεν έβλεπε. Ήξερε και έκανε πως δεν ήξερε.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη τρελαμένη παίρνει τους δρόμους

Άγριες Μέλισσες-Αγορίτσα-

Ήρθε λοιπόν η στιγμή να τους τα πει και από την καλή και από την ανάποδη. Κατηγορεί ευθέως την Μυρσίνη πως μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να είχε κηρύξει πόλεμο στις Σταμίραινες για τον θάνατο του Σέργιου, όμως ο αγαπημένος της γιος ήταν ένας κοινός βιαστής.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: O Δούκας κρατά στην αγκαλιά του το εγγόνι του Μιλτιάδη και λυγίζει

Μάλιστα είχε βιάσει και μία κοπέλα από το διπλανό χωριό και την είχε αφήσει έγκυο. Οι Σεβαστοί, όταν μαθαίνουν πως έχουν ακόμη ένα εγγόνι που δεν έχουν γνωρίσει ποτέ, πιέζουν την Αγορίτσα να τους πει που μπορούν να το βρουν.

Άγριες Μέλισσες-Μυρσίνη-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Παναγιώτης εγκαταλείπει την Βιολέτα

Η Αγορίτσα όμως αρνείται να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία λέγοντας πως αρκετό κακό έκαναν οι Σεβαστοί στην συγκεκριμένη οικογένεια και φυσικά στην μητέρα του παιδιού και πως καλά θα κάνουν να την αφήσουν στην ησυχία της.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Το τέλος της Ζωής και του Ακύλα κόβει την ανάσα

Η Μυρσίνη θολώνει με αυτά που ακούει. Δεν ξέρει πως να διαχειριστεί τον θυμό, την απογοήτευση, την πικρία της για τον Σέργιο. Όταν η Αγορίτσα της λέει πως δεν υπάρχει περίπτωση να τους βοηθήσει να έρθουν σε επαφή με το εγγόνι τους, χάνει τον έλεγχο.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Το τραγικό τέλος του Μελέτη και της Πηνελόπης

Άγριες Μέλισσες-Μυρσίνη-

Της ορμάει με την Αγορίτσα να απαντάει στα χτυπήματα και τον Δούκα να μπαίνει στην μέση. Το κλίμα στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες θα είναι τεταμένο με μία Μυρσίνη να προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της και να διορθώσει τα λάθη της. Θα τα καταφέρει;

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close