Το Μαύρο Ρόδο: Αυτή είναι η έκτη άφιξη από τις Άγριες Μέλισσες

Ο Κωνσταντής από τις Άγριες Μέλισσες στο Μαύρο Ρόδο .Στο Μαύρο Ρόδο θα δούμε ακόμη έναν αγαπημένο πρωταγωνιστή από τις Άγριες Μέλισσες τον Γιάννη Κουκουράκη

Εμείς προτείνουμε να το πείτε “Άγριες Μέλισσες: Τόμος δεύτερος” αφού το μισό cast θα πρωταγωνιστήσει στο Μαύρο Ρόδο…ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑΑΑ γιατί υπό διαφορετικές συνθήκες θα μας έλειπαν πολύ!

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Μπαίνει η Ζέτα Μακρυπούλια στην σειρά

Το Μαύρο Ρόδο είναι η δραματική σειρά που έρχεται στις οθόνες μας από την επόμενη σεζόν και είναι μία σειρά που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη. Το Μαύρο Ρόδο θα προβάλλεται στην prime ζώνη του Μέγκα και ήδη συζητιέται αρκετά.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη τρελαμένη παίρνει τους δρόμους

Το σενάριο είναι του Γιώργου Κρητικού και η σκηνοθεσία του Κώστα Αναγνωστόπουλου. Φαίνεται λοιπόν πως ήδη έχουμε δει πως στο Μαύρο Ρόδο θα πρωταγωνιστήσουν αρκετοί πρωταγωνιστές από τις Άγριες Μέλισσες.

Το Μαύρο Ρόδο-νέα άφιξη-από-τις-Άγριες Μέλισσες-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: O Δούκας κρατά στην αγκαλιά του το εγγόνι του Μιλτιάδη και λυγίζει

Ο κόσμος έχει αγαπήσει παράφορα όλο το cast των Άγριων Μελισσών και τώρα που η σειρά σε λίγα επεισόδια κατεβάζει αυλαία, το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι οι ηθοποιοί θα λείψουν, από το τηλεοπτικό κοινό. Ή σχεδόν όλοι αφού φαίνεται πως στο Μαύρο Ρόδο θα δούμε αρκετούς ήρωες των Άγριων Μελισσών.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Παναγιώτης εγκαταλείπει την Βιολέτα

Μέχρι τώρα έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα του Λεωνίδα Κακούρη, της Κατερίνας Διδασκάλου, της Ελένης Καρακάση, της Μαρίας Καλλιμάνη και του Μιχαήλ Ταμπάκη. Ο παραγωγός Γιάννης Καραγιάννης -της JK Productions ετοιμάζεται και για μία έκτη άφιξη των Άγριων Μελισσών στην σειρά.

Το Μαύρο Ρόδο-νέα άφιξη-από-τις-Άγριες Μέλισσες-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Το τέλος της Ζωής και του Ακύλα κόβει την ανάσα

Φαίνεται λοιπόν πως στο Μαύρο Ρόδο θα απολαύσουμε και τον αγαπημένο Γιάννη Κακουράκη, γνωστό και ως Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες. Ο ηθοποιός είναι ένα βήμα πριν προχωρήσει σε συμφωνία και υπογράψει τα απαραίτητα συμβόλαια. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Μαύρο Ρόδο θα πρωταγωνιστήσει και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Το Μαύρο Ρόδο-νέα άφιξη-από-τις-Άγριες Μέλισσες-

 

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close