Άγριες Μέλισσες: Ο τραγικός θάνατος της κυρά Μάρως

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού θα έρχεται ο τραγικός θάνατος της κυρά Μάρως

Αντέ γεια ΟΛΟΙ!!! ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΜΑΡΩ ΑΣ σκοτώνατε τον ΑΚΥΛΑ

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή πιάνει στα πράσα Κορίνα και Μπάμπη

Η Ελένη με τον Λάμπρο δεν εγκαταλείπουν το Ζάχο τώρα που αυτός τους έχει μεγαλύτερη ανάγκη μετά το χαμό της μητέρας του. Στο Διαφάνι όλοι είναι συντετριμμένοι. Στο σπίτι του Ζάχου γίνεται μία μεγάλη έκρηξη και όλοι τρέμουν καθώς καταλαβαίνουν πως πρόκειται για δολοφονική επίθεση εναντίον του.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ασημίνα σ’ αγαπάω και θέλω να γίνουμε ξανά όπως πριν

Μία διαφορετική όμως βόμβα θα σκάσει στη ζωή του Διαφανίου αφού σκοτώνεται η κυρά Μάρω και ο Ζάχος τραυματίζεται σοβαρά. Η έκρηξη στο σπίτι του Ζάχου έχει σαν αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της η κυρά Μάρω και εκείνος να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Άγριες Μέλισσες-κυρά Μάρω-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής φέρνει το αεροδρόμιο στο Διαφάνι

Οι κάτοικοι του Διαφανίου είναι αναστατωμένοι και φοβούνται πως τώρα έρχονται τα χειρότερα για όλους. Θρηνούν για το χαμό της Μάρως που ήταν πολύ αγαπητή σε όλους και ανησυχούν για την εξέλιξη της υγείας του Ζάχου.

Σύμφωνα με το Τηλέραμα, ο Λάμπρος και η Ελένη δεν φεύγουν στιγμή από το πλευρό του και του συμπαραστέκονται με κάθε τρόπο. Όταν όμως συνέρχεται τον πλησιάζει ο Ντούνιας με στόχο να τον χειραγωγήσει και να του αποσπάσει πληροφορίες.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Δούκας και Μυρσίνη προχωρούν σε ένα παράτολμο σχέδιο

Άγριες Μέλισσες-Ζάχος-

Παράλληλα ο Πέτρος καταφέρνει να ξεφύγει από το Ντούνια και τους άντρες του και μην έχοντας πού να πάει ζητάει καταφύγιο από το Λαμπρό. Έκείνος βέβαια δεν αρνείται να τον βοηθήσει όμως αποκαλύπτεται η κρυψώνα του και ο Πέτρος αρχίζει να υποψιάζεται τον Ζάχο.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ταξίδι και καυτή νύχτα για Ασημίνα-Νικηφόρο

Αυτή τη φορά η Ελένη φοβάται πως έχει δίκιο. Παρόλα αυτά ο Ντούνιας δεν καταφέρνει να τον βρει. Ο Πέτρος συνεχίζει να κρύβεται στο Διαφάνι ενώ όλοι έχουν πειστεί πια πως ήταν ο Ζάχος αυτός που τον κατέδωσε. Θα καταφέρει και αυτή τη φορά να τους αλλάξει γνώμη και να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη τους;

Άγριες Μέλισσες-Λάμπρος-Ελένη-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close