Άγριες Μέλισσες : Ο Νικηφόρος κάνει συμφωνία με τον Διάολο

Άγριες Μέλισσες : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδιά της σειράς δεν θα είναι ευχάριστες καθώς ο Νικηφόρος κάνει συμφωνία με τον Διάολο. 

Άντε πάλι βρε Νικηφόρε που πας να μπλεχτείς;;;Κάτσε στα αυγά σου βρε παιδάκι μου …Πάνω που τα βρήκες με την Ασημίνα!!!!

Ο Νικηφόρος αποφασίζει να συνάψει συνεργασία με τον διάβολο, δηλαδή με τον Ξανθό, προκειμένου να ξεσκεπάσει την πραγματική δράση τόσο του ίδιου όσο και του Άκύλα! Μόνο που αυτή η απόφαση βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του!

Άγριες Μέλισσες : Ο Νικηφόρος κάνει συμφωνία με τον Διάολο

Ο Νικηφόρος, όπως θα δείτε και στα επόμενα επεισόδια της σειράς, αποφασίζει να μπλέξει στην υπόθεση της έκθεσης του Ξανθού προκειμένου να αποκαλυφθούν τα πάντα για το καθεστώς, χρησιμοποιώντας το ισχυρό όνομα της οικογένειας του. Έτσι ετοιμάζεται να πάει στην Αθήνα για να συναντήσει τον Θόδωρο Ξανθό και μαζί του πηγαίνει και η Ασημίνα.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Πεθαίνει ο Δούκας Σεβαστός

Εκεί το πρώην ζευγάρι ξεκινάει την έρευνα, αλλά οι πρώτες πληροφορίες που συλλέγουν δεν είναι ενθαρρυντικές, καθώς μαθαίνουν πως ο Θόδωρος Ξανθός βρίσκεται κλεισμένος σε ψυχιατρική κλινική. Φυσικά, μετά από απόφαση του Μαρίνου Ξανθού, για να μην μπορέσει ποτέ ο αδελφός του να αποκαλύψει τη δράση του.

Ο Νικηφόρος επισκέπτεται και μόνος του τον Θόδωρο και προσπαθεί να τον πείσει να κινηθεί εναντίον του αδελφού του, αλλά εκείνος αρνείται φοβούμενος για το τι μπορεί να του κάνει ο Μαρίνος για να τον εκδικηθεί.

Άγριες Μέλισσες : Ο Νικηφόρος κάνει συμφωνία με τον Διάολο

Αργότερα, ο Νικηφόρος συναντάει έναν παλιό του συνάδερφο, ο οποίος θα τον οδηγήσει σε ένα παράτολμο σχέδιο για να παγιδεύσει τον Ξανθό και τον Ακύλα: Να συνεργαστεί μαζί τους για να τους ξεσκεπάσει. Κι ενώ στην Αθήνα συμβαίνουν αυτά, στο Διαφάνι οι απαλλοτριώσεις εγκρίνονται και οι Σεβαστοί προσπαθούν να ανατρέψουν την απόφαση. όλο το χωριό στήνεται απέναντι στον Άκύλα για να τον εμποδίσει, όμως εκείνος έξαλλος υποχωρεί με την υπόσχεση να επιστρέψει προετοιμασμένος.

Άγριες Μέλισσες : Ο Νικηφόρος κάνει συμφωνία με τον Διάολο

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Η Ουρανία θα φέρει την ανατροπή

Ο Νικηφόρος καταφέρνει να προσεγγίσει τον Ξανθό και να συνάψει συνεργασία μαζί του, ενώ παράλληλα προσλαμβάνει έναν δικηγόρο και πείθει τον Θόδωρο να ξεκινήσουν τη μάχη για να βγει από το ψυχιατρείο. Ο Ακύλας στρέφεται στον Ξανθό για να τον βοηθήσει με το Διαφάνι, αλλά εκείνος δίνει προτεραιότητα στη συνεργασία του με τον Νικηφόρο και κρατάει αποστάσεις από εκείνον, ενώ ο Δούκας μαθαίνει πως οι γιοί του ετοιμάζουν συνεργασία με τον εχθρό.

Άγριες Μέλισσες : Ο Νικηφόρος κάνει συμφωνία με τον Διάολο

Η Ασημίνα ανησυχεί για τον Νικηφόρο με το σχέδιο που βάζει σε εφαρμογή σύμφωνα με το TV σίριαλ , καθώς ξέρει πως θα βρεθεί σε θανάσιμο κίνδυνο με την οργή που έχει μέσα του ο Ακύλας! Όμως εκείνος την καθησυχάζει και της υπόσχεται πως δεν θα πάθει το παραμικρό. Μόνο που ένα λάθος του είναι αρκετό για να φέρει τελικά την καταστροφή…

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες : Ο Παπά Γρηγόρης έπιασε τον Μάη χωρίς ρούχα (εικόνες)

Ο Νικηφόρος επιστρέφει από την Αθήνα και αναγκάζεται να κάνει μία απρόσμενη πρόταση στη Ρένα.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close