Άγριες-Μέλισσες-Πέτρος-Ζάχος

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την μοιραία συνάντηση Πέτρου και του Ζάχου.

ΑΑΑΧΧΧΧΧΧ ΔΕν τον θέλω ρε παιδιααααα . Καθόλου αυτον τον Πέτρο. Δεν τον συμπάθω ας τον ανατινάξουν να τελειώνουμε!!!!

Ενώ ο Νικηφόρος παίζει το δικό του διπλό παιχνίδι για να παγιδεύσει τον Ξανθό και τον Ακύλα και να απομακρύνει το στρατιωτικό αεροδρόμιο από το Διαφάνι, ο Πέτρος εξαφανίζεται από την κρυψώνα του και η Ελένη με τον Λάμπρο ανησυχούν για το τι μπορεί να του συνέβη.

Άγριες-Μέλισσες-Πέτρος

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης φτιάχνει στρατό για να πολεμήσει τον Ακύλα

Στην πραγματικότητα έχει φύγει από μόνος του για να πάει να δει τον Ζάχο στο νοσοκομείο και να λογαριαστεί μία και καλή μαζί του.

Όμως ο Λυκογιάννης, μετά από όσα έχουν γίνει το τελευταίο καιρό, τον αντιμετωπίζει ως εχθρό του. Δείχνει αποφασισμένος να τον δώσει στις Αρχές, κι ενώ όλοι πίσω στο χωριό τον ψάχνουν εναγωνίως, ενημερώνει τον Λάμπρο και την Ελένη για την επίσκεψη του και τους ξεκαθαρίζει τη θέση του.

Άγριες-Μέλισσες-Λάμπρος-Ελένη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Μάρω δεν θα ήθελε ποτέ να σε δει πληγωμένο

Εκείνοι, σοκαρισμένοι, προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη, όμως ο Ζάχος, πληγωμένος και προδομένος, είναι αμετάπειστος. Την ίδια στιγμή, ο Μπάμπης παραδέχεται στην Κορίνα ότι ο Κυριάκος ήταν αυτός που έκλεψε τα λεφτά του πατέρα της και δυο τους τσακώνονται άσχημα.

Άγριες-Μέλισσες-Ακύλας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Μυρσίνη Δεν θα μας μένει ούτε δέντρο

Όμως ο Ακύλας, που έχει υποψιαστεί πως κάτι καινούργιο συμβαίνει στη ζωή της κόρης του, έχει ήδη βάλει τους ανθρώπους του να την παρακολουθούν. Και σύντομα η αλήθεια έρχεται στο φως…

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close