Άγριες Μέλισσες: Γιατί βοηθάει ο Μελέτης την Κορίνα και τον Μπάμπη;

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού θα μάθουμε για ποιον λόγο ο Μελέτης βοηθάει την Κορίνα και τον Μπάμπη. 

Ότι θα περνούσαν 3 ολόκληρα χρόνια για να συμπαθήσουμε τον Κάπτεν Χουκ από το Διαφάνι, δε θα μας περνούσε ποτέ από το μυαλό.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Βάφεται κόκκινο το Διαφάνι με μία μάχη χωρίς τέλος

Η Κορίνα αποφάσισε να κάνει την επανάστασή της απέναντι στον πατέρα της, Ακύλα αφού ο έρωτάς της για τον Μπάμπη την έκανε κυριολεκτικά να ανοίξει τα μάτια της και να δει πόσο αδίστακτος μπορεί να γίνει ο πατέρας της. Όταν λοιπόν ο Ακύλας μαθαίνει για την σχέση της Κορίνας και του Μπάμπη κάνει ό,τι μπορεί για να τους χωρίσει.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη αποκαλύπτει στον Δούκα την αλήθεια

Στέλνει τα τσιράκια του να χτυπήσουν σοβαρά τον Μπάμπη και ανακοινώνει στην Κορίνα πως θα την στείλει στο εξωτερικό. Όμως οι δύο νέοι αποφασίζουν να κλεφτούν και αυτό σημαίνει πως ο Ακύλας γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνος.

Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες : Σε άγρια μάχη πεθαίνει Μελέτης Ακύλας

Δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο Μπάμπης, που λίγο καιρό πριν εξαιτίας του Ακύλα σώθηκε, πλέον του κλέβει την κόρη. Επίσης δεν μπορεί να δεχτεί ότι η πολυαγαπημένη του Κορίνα τον προδίδει με αυτόν τον τρόπο. Στο μεταξύ η Κορίνα και ο Μπάμπης κρύβονται πολύ προσεκτικά.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 121 , 122 , 123 , 124

Όμως ο Ακύλας έχει ανθρώπους παντού και ξέρουν ότι και η παραμικρή κίνηση μπορεί να τους προδώσει. Πρέπει με κάποιον τρόπο να περάσουν απαρατήρητοι μέχρι να καταφέρουν να φύγουν από το Διαφάνι για το εξωτερικό.

Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Μοσχοβάκης έρχεται να ξεδιαλύνει το χάος

Εκεί που πάει να χαθεί η μπάλα έρχεται ο Μελέτης να σώσει τους δύο ερωτευμένους από εκεί που δεν το περιμέναμε. Τους βρίσκει καταφύγιο και τους καθοδηγεί μέχρι και που θα φύγουν από το Διαφάνι. Στην ουσία λοιπόν τους σώζει την ζωή.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Με την μαμά θα είμαστε και πάλι μαζί !

Φυσικά αυτό πάνω κάτω το γνωρίζαμε. Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι για ποιον λόγο ξαφνικά ο Μελέτης αποφάσισε να ενδιαφερθεί τόσο πολύ για την Κορίνα. Μα φυσικά για εξιλέωση. Ξέρει ότι όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει τραγικά λάθη και ξέρει πως ακόμη και για την Κορίνα δεν ήταν καλός σύζυγος. Θέλει λοιπόν να της δείξει ότι δεν είναι κάθαρμα.

Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close