Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή αισθάνεται φρίκη για τον άντρα που παντρεύτηκε

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πώς η Ζωή αισθάνεται φρίκη για τον άντρα που παντρεύτηκε.

Kαι πως να μην αισθάνεται καλέ… Φρίκη φρίκη φρίκη!

Ενώ η δίκη για τη δολοφονία των μελών της ΕΑΚ πλησιάζει, ο Ακύλας βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του για να γλιτώσει… Μία δολοφονική επίθεση, στέλνει τον Θανάση σε κρίσιμη κατάσταση στο χειρουργείο. Η είδηση πέφτει σαν βόμβα στο χωριό και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί.

Άγριες-Μέλισσες-Ακύλας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή καταγγέλλει τον Ακύλα

Η Παγώνα με τον Περικλή τρέχουν γρήγορα στο πλευρό του γιου τους, όμως όσο κι αν προκαλούν τον Θεό να τον σώσει, η μοίρα του μικρού είναι πολύ σκληρή… Αφήνει την τελευταία του πνοή και θρήνος ξεσπά σε όλο το Διαφάνι. Σίγουροι ότι πίσω από τη δολοφονία του κρύβεται ο Μεγαρίτης, οι χωριανοί αναζητούν δικαίωση.

Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή αισθάνεται φρίκη για τον άντρα που παντρεύτηκε

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη κλείνεται σε ψυχιατρική κλινική

Η Παγώνα, συντετριμμένη από το χαμό του γιου της, κλείνεται στον εαυτό της, ενώ ο Περικλής αφήνει την οργή του να τον κυριεύσει και να αποφασίσει να πάρει το νόμο στα χέρια του. Θέλει να κάνει τον Μεγαρίτη να πληρώσει για το έγκλημα του με το ίδιο του το αίμα, όμως οι υπόλοιποι πέφτουν επάνω του για να τον σταματήσουν.

Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-Ζωή-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας για να γλιτώσει κατηγορεί τον Κωνσταντή πως είναι αλκοολικός

Η Ζωή, που πλέον αισθάνεται φρίκη για τον άντρα που παντρεύτηκε, ορθώνει το ανάστημά της και τον διώχνει από το σπίτι, ενώ ο Κουρτέσης καλεί στο γραφείο του τον Λάμπρο, τον Ζάχο και τον Πέτρο και τους κάνει μία παράτολμη πρόταση: στη θέση του νεκρού πια Θανάση, να καταθέσουν αυτοί όσα ξέρουν για τις δολοφονίες των μελών της ΕΑΚ, για να στείλουν επιτέλους τους ένοχους στη φυλακή!

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης χαροπαλεύει

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Θεόδωρος Ξανθός επιστρέφει

Ξέροντας ότι ρισκάρουν τα πάντα, και κυρίως την ίδια τους τη ζωή, οι τρεις τους δεν το σκέφτονται καθόλου. Τιμώντας τη θυσία του Θανάση, καταθέτουν τι πραγματικά συνέβη εκείνη τη μέρα στο βουνό και οδηγούν τον Ακύλα, τον Μελέτη και τον Ντούνια με χειροπέδες στο κρατητήριο.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close