Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη κλείνεται σε ψυχιατρική κλινική

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συγκλονιστικές αφού η Μυρσίνη κλείνεται σε ψυχιατρική κλινική.

Ε όχι αυτό το τέλος δεν το θέλουμε για την queen μας!

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής ακυρώνει τον γάμο για να παραδοθεί

Λίγο πριν το φινάλε της σειράς Άγριες Μέλισσες έγινε γνωστό πως το τέλος του Δούκα είναι αυτό που όλοι οι θαυμαστές της σειράς περίμεναν εδώ και τρία χρόνια. Ο Δούκας Σεβαστός θα τιμωρηθεί για τις αδικίες που έκανε όλα αυτά τα χρόνια εις βάρος των αδύναμων με όλους τους πιθανούς τρόπους.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Φύγετε από το χωριό μας προδότες

Άγριες Μέλισσες-Μυρσίνη-Δούκας-

Καταρχάς θα δικαστεί για τα εγκλήματά του και θα φυλακιστεί. Φυσικά αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να χάσει όλη του την περιουσία. Μην αντέχοντας αυτή την κατάσταση ο Δούκας αποφασίζει να δώσει ένα τέλος μέσα στο κελί.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή καταγγέλλει τον Ακύλα

Η Μυρσίνη από την άλλη, δεν θα έχει καλύτερη μοίρα. Όταν συνειδητοποιεί πως ο Δούκας θα φυλακιστεί και πως όλη τους η περιουσία θα πάει στράφι η ψυχική της υγεία κλονίζεται. Αυτό έρχεται να γίνει χειρότερο όταν ο Δούκας δίνει τέλος στην ζωή του.

Άγριες Μέλισσες-Μυρσίνη-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Θεόδωρος Ξανθός επιστρέφει

Μπορεί η Μυρσίνη να είχε κάνει τον Δούκα Ρούντολφ το ελαφάκι αλλά είχαν ένα ισχυρό και κάπως… μη κατανοητό δέσιμο μεταξύ τους. Η Μυρσίνη χάνει τα παιδιά της, χάνει την περιουσία της, χάνει την ασφάλεια και το κύρος της, χάνει τον άντρα της.

Άγριες Μέλισσες-Μυρσίνη-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 129 , 130 , 131 , 132

Από ένα σημείο και μετά ξεκινάει να ακούει φωνές. Βλέπει οράματα του Δούκα μέσα στο σπίτι και δείχνει να μην επικοινωνεί με το περιβάλλον. Ο Νικηφόρος ο Κωνσταντής και η Πηνελόπη τότε, παίρνουν την απόφαση να την κλείσουν σε μία ψυχιατρική κλινική για να έχει την σωστή φροντίδα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης δικαιώνει την Ανέτ

Άγριες Μέλισσες-Μυρσίνη-

Από την άλλη η Πηνελόπη μετά τις αποκαλύψεις που έκανε προσπαθεί να συνεχίσει την ζωή της. Τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο γι’ αυτήν όμως μέσα της νιώθει εντάξει με τον εαυτό της. Θεωρεί πως ήταν υπεύθυνη που αποδόθηκε δικαιοσύνη και νιώθει πιο ανάλαφρη και έτοιμη να συνεχίσει.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας το χάνει τελείως

Τα χρέη των άλλων δεν θα την βαραίνουν πια την πλάτη και μπορεί οι εμπειρίες που βίωσε να ήταν τραυματικές, αλλά είδε το τέρας κατάματα και πλέον ξέρει πως μοιάζει. Θα δούμε μία Πηνελόπη άκρως δυναμική και αποφασιστική που δεν θα θυμίζει σε τίποτα την Πηνελόπη του πρώτου κύκλου που κρυβόταν πίσω από τα φουστάνια της μαμάς της.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close