Άγριες Μέλισσες: Ο Θεόδωρος Ξανθός επιστρέφει

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως Θεόδωρος Ξανθός επιστρέφει

Και εδώ θέλω να σας πω πως ο αυτισμός ΔΕΝ είναι ασθένεια, αλλά μια αναπτυξιακή διαταραχή. Οι άνθρωποι με αυτισμό δεν έχουν μόνο δυσκολίες, αλλά και τρομερά χαρίσματα και εξαιρετικές ικανότητες.

Η άγνοια του κόσμου για τη συγκεκριμένη διαταραχή κάποια στιγμή θα πρέπει να πάψει γιατί οι αυτιστικοί, απλά βλέπουν τον κόσμο με διαφορετική οπτική και πολλές φορές την εξυπνάδα τους δεν μπορούμε εμείς οι κοινοί θνητοί ούτε να την φανταστούμε

Ο Ακύλας αποφασίζει να μπει στην πολιτική ζωή της χώρας και ιδρύει το δικό του κόμμα με μπροστάρη τον Λευτέρη. Από την άλλη, η Πηνελόπη βρίσκει στο δρόμο της μία μαρτυρία θα μπορούσε να τη βοηθήσει.

Άγριες-Μέλισσες-Ακύλας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Τρία τα σενάρια για το φινάλε της σειράς

Πρέπει να με βοηθήσεις, να μου πεις όλα όσα ξέρεις για να μπορέσω να κλείσω φυλακή τους δολοφόνους του Αλέξη. Σε ικετεύω, είσαι η μόνη που μπορεί να το κάνει, λέει στην Ασπασία, εκείνη όμως δεν δείχνει διατεθειμένη να τη βοηθήσει:

Μη με πλησιάσεις ποτέ ξανά! Παρατήστε με στην ησυχία μου και μην με μπλέξετε ξανά τις βρωμοδουλειές σας. Την ίδια ώρα η εσκεμμένη καθυστέρηση που δημιουργούν ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή στα έργα του αεροδρομίου δημιουργούν μεγάλες αντιδράσεις τόσο με τους υπόλοιπους μετόχους όσο και με τους γονείς τους.

Άγριες Μέλισσες-Ελένη-Λάμπρος-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ακύλας, Μελέτης και Ντούνιας συλλαμβάνονται

Από την άλλη, η Ελένη, ο Λάμπρος και η Ασημίνα ανακαλύπτουν τη μυστική έρευνα του Ζάχου και του Πέτρου. Ο Νικηφόρος βρίσκεται στη Πανδώρα όταν δέχεται μία απρόσμενη επίσκεψη του Θεόδωρου Ξάνθου, που επέστρεψε δριμύτερος να κάνει αποκαλύψεις και να βοηθήσει στις έρευνες.

Άγριες Μέλισσες: Ο Θεόδωρος Ξανθός επιστρέφει

Αυτός δίνει ελπίδα σε όλους, αλλά ο Κουρτέσης δεν θέλει να ρισκάρει. Η Ασπασία ενημερώνει τον Μελέτη για την προσέγγιση της Πηνελόπης και εκείνος την πιέζει να του πει τι της είπε. Εκείνη δεν συνεργάζεται και ο Μελέτης έρχεται αντιμέτωπος με την Πηνελόπη για να σταματήσει το ψάξιμο:

Δεν πρόκειται ποτέ να το κάνω αυτό! Θέλω να βρω τους δολοφόνους του! Γι’ αυτό αν έχεις σκοπό να με βοηθήσεις κάνε το, αλλιώς θα συνεχίσω να ψάχνω μέχρι το τέλος, του ξεκαθαρίζει.

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης φοβάται για την ζωή της Πηνελόπης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: O Κωνσταντής οδηγείται στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση

Εκείνος τότε της δίνει την υπόσχεση πως θα αποκαλύψει τα πάντα και της κλείνει ραντεβού να βρεθούν το βράδυ. Ο Θόδωρος φέρνει τον άνθρωπο που φέρεται να πούλησε τον εκρηκτικό μηχανισμό στο Ξανθό για την επίθεση εναντίον του Ζάχου.

Κι ενώ ο Μελέτης είναι έτοιμος να αποκαλύψει τα πάντα,  στην Πηνελόπη, ένα τρυφερό τετ-α-τετ της θα αλλάξει ξανά τα δεδομένα.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 129 , 130 , 131 , 132

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close