Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας με τον Μελέτη μπαίνουν φυλακή

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την Κορίνα να αρχίζει να υποψιάζεται τον Ακύλα.

Ναι ήθελε και πολύ μυαλό Κορίνα μου … Τώρα θα αποκαλυφθεί το φίδι το κολοβό…

Άγριες-Μέλισσες-Κορίνα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Δούκας και Μυρσίνη προχωρούν σε ένα παράτολμο σχέδιο

Ο Μπάμπης θα στρέψει την Κορίνα εναντίον του Ακύλα σχέσεις που δοκιμάζονται ήρωες που εξαπατώνται αλλά και μεγάλες αποκαλύψεις πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς άγριες μέλισσες ανάμεσα σε άλλα η Κορίνα αρχίζει να υποψιάζεται τον Ακύλα.

Άγριες-Μέλισσες-Μπάμπης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ταξίδι και καυτή νύχτα για Ασημίνα-Νικηφόρο

Τα συναισθήματά του Μπάμπη και της Κορίνας όσο περνάει ο καιρός γίνονται όλο και πιο έντονα. Η παράνομη σχέση τους, όμως, θα αποκαλυφθεί σε ένα άτομο της οικογένειας Μεγαρίτη. Συγκεκριμένα, η Ζωή μαθαίνει πως η κόρη της είναι ερωτευμένη με τον Βαμβακά κι φοβάται για εκείνη τρέμει στην ιδέα πως θα το μάθει ο Ακύλλας.

Άγριες-Μέλισσες-Ζωή

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Το τραγικό φινάλε του Βαρουξή

Η Ζωή θα προειδοποιήσει την Κορίνα για τον κίνδυνο που διατρέχουν αυτή όπως και ο Μπάμπης, αν ο Ακύλας μάθει τι συμβαίνει μεταξύ τους. Μάλιστα, όπως θα δούμε, συμφώνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού MyTv, η Κορίνα, επηρεασμένη από τον Μπάμπη, θα αρχίσει να αμφιβάλλει πρώτη φορά για τον πατέρα της, τον Ακύλα και τις προθέσεις του και πλέον θα αρχίσει να τον κοιτά με καχυποψία θα καταλάβει ο Ακύλας στη μεταστροφή της κόρης του και πώς θα αντιδράσει σε αυτό;

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close