Άγριες Μέλισσες-Ζωή-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Ακύλας εκβιάζει την Ζωή για να μην σκοτώσει την Αιμιλία. 

Μόνο στο τελευταίο επεισόδιο θα μας αφήσει ήσυχους μου φαίνεται…ΡΕ ΑΚΥΛΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Το τέλος της σειράς δεν θα έχει φόνους

Μπορεί ο Ακύλας να φυλακίστηκε όμως μετά την ανακοίνωση της Ζωής ότι η Κορίνα δεν είναι δικό του παιδί, αλλά του Φίλιππου, ο Ακύλας νιώθει σαν κλειδωμένο λιοντάρι και δεν αργεί να αποδράσει. Όταν η απόδραση του Ακύλα γίνεται γνωστή στο Διαφάνι, οι κάτοικοι τρομοκρατούνται αφού ξέρουν ότι ο Ακύλας μπορεί να φτάσει στα άκρα.

Δείτε ακόμα Μάγισσα: Έλλη Τρίγγου – Αναστάσης Ροϊλός ξανά μαζί στη νέα σειρά

Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-

Θα εκδικηθεί κάθε άνθρωπο που βοήθησε στην φυλάκισή του. Παρόλα αυτά ο Ακύλας, θέλει αρχικά να πάρει εκδίκηση από την ίδια την Ζωή που τόσα χρόνια τον κορόιδευε. Δεν θα κάνει κακό όμως άμεσα στην Ζωή, διότι δεν θέλει να της το κάνει τόσο εύκολο.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ουρανία και Κυριάκος ξανά μαζί

Θα προσπαθήσει να την πονέσει μέσα από τους ανθρώπους που αγαπάει. Αποφασίζει λοιπόν να απαγάγει την Αιμιλία. Όταν η Αιμιλία εξαφανίζεται χωρίς προειδοποίηση από το Διαφάνι, η Ζωή δεν αργεί να καταλάβει ότι πίσω από όλα αυτά βρίσκεται ο Ακύλας και νιώθει να καταρρέει.

Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα τρελαίνεται

Ξέρει ότι μπορεί με ευκολία να σκοτώσει την Αιμιλία, αφού αυτός ο άνθρωπος δεν είναι σε θέση να δεθεί συναισθηματικά με κανέναν και είναι ικανός να φτάσει στα άκρα για να κερδίσει αυτό που θέλει. Και αυτό που θέλει αυτήν την στιγμή είναι να πονέσει και να εκδικηθεί την Ζωή όπως τον πόνεσε εκείνη μέσα στην φυλακή.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτή θα είναι η τελευταία σκηνή που θα καθηλώσει

Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-Ζωή-

Η Ζωή, η Κορίνα και ο Λευτέρης προσπαθούν μάταια να σώσουν την Αιμιλία από τα χέρια του Ακύλα. Και όσο η Ζωή προσπαθεί να βρει λύση προτού να είναι πολύ αργά, ο Ακύλας έρχεται σε επικοινωνία μαζί της. Της ζητάει ένα αντάλλαγμα που η Ζωή θα υποκύψει να το δώσει, με σκοπό να σώσει την αδερφή της και όλα θα αλλάξουν δραματικά στο Διαφάνι.

Άγριες Μέλισσες-Ζωή-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close