Μάγισσα: Έλλη Τρίγγου – Αναστάσης Ροϊλός ξανά μαζί στη νέα σειρά

Μάγισσα: Η Έλλη Τρίγγου και ο Αναστάσης Ροϊλός μετά τις Άγριες Μέλισσες πρωταγωνιστούν ξανά μαζί στην νέα σειρά του ΑΝΤ1. 

Αχ αυτό το δίδυμο…Έρωτας είναιιιι! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΩΩΩΣ

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ουρανία και Κυριάκος ξανά μαζί

Οι Άγριες Μέλισσες μετά από 3 άκρως επιτυχημένες σεζόν αποφάσισαν να κατεβάσουν οριστικά την αυλαία σκορπίζοντας την θλίψη στους χιλιάδες θαυμαστές τους. Οι Άγριες Μέλισσες σε σενάριο Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη και σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου, ήταν σίγουρα μία σειρά φαινόμενο.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα τρελαίνεται

Κατάφερε μέσα από συγκλονιστικές ερμηνείες, με έντονη θεατρικότητα σε ορισμένα σημεία, να συγκλονίσουν το τηλεοπτικό κοινό σε μία εποχή, που οι πρωτότυπες σειρές είναι πολύ λίγες, κατά την γνώμη μας. Όσο λοιπόν πλησιάζει το φινάλε, είναι λογικό να μας πιάνει μία μελαγχολία.

Μάγισσα-Έλλη Τρίγγου-Αναστάσης Ροϊλός-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτή θα είναι η τελευταία σκηνή που θα καθηλώσει

Παρόλα αυτά ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει την επόμενη σειρά, που θα μαγνητίσει τα βλέμματα στις αρχές τις επόμενης σεζόν. Η Μάγισσα είναι η επόμενη τηλεοπτική παραγωγή του ΑΝΤ1 και οι δημιουργοί της προσπαθούν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας σκοτώνει την Αιμιλία

Πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξει η αγαπημένη μας Έλλη Τρίγγου  σύμφωνα με ρεπορταζ του Νίκου Μελλά όπου θα είναι και η κυρίαρχη ηρωίδα ενώ σας έχουμε μερικά ακόμη ονόματα έκπληξη που θα συμμετάσχουν στην ίδια παραγωγή. Μιλάμε για τον Γιώργο Γάλλο

Μάγισσα: Έλλη Τρίγγου – Αναστάσης Ροϊλός ξανά μαζί στη νέα σειρά

τον Νίκο Ψαρρά

Μάγισσα: Έλλη Τρίγγου – Αναστάσης Ροϊλός ξανά μαζί στη νέα σειρά

αλλά και τον Αναστάση Ροϊλό.

Μάγισσα-Έλλη Τρίγγου-Αναστάσης Ροϊλός-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Δεν αντέχω να βρίσκομαι στο ίδιο σπίτι μαζί σου Δούκα

Με ένα τέτοιο επιτυχημένο και πολλά υποσχόμενο cast θεωρούμε ότι η Μάγισσα θα είναι η νέα σειρά φαινόμενο της ερχόμενης σεζόν. Επίσης έχουμε μεγάλη περιέργεια να δούμε την…Ασημίνα και τον Νικηφόρο να συμπρωταγωνιστούν και πάλι, χωρίς να ξέρουμε αν αυτή τη φορά, θα είναι και πάλι ζευγάρι.

Μάγισσα-Έλλη Τρίγγου-Αναστάσης Ροϊλός-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Μυρσίνη και Δούκας μαθαίνουν πως ο Σέργιος ήταν βιαστής και καταρρέουν

Η «Μάγισσα» -όπως είναι ο τίτλος της σειράς εποχής- αναμένεται να βγει στον τηλεοπτικό αέρα στο δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν. Το σενάριο, που ακόμη βρίσκεται σε πολύ πρωταρχικό στάδιο, αφορά απαγορευμένους έρωτες, μάγια και θρύλους μιας άλλης εποχής, κοντά στην Επανάσταση του 1821. Το καλό, λοιπόν, για άλλη μια φορά θα μάχεται με το κακό.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close