Άγριες Μέλισσες: Τα φιλιά Ασημίνας – Νικηφόρου στα backstage

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές- θα δούμε να Πεθαίνει ο Νικηφόρος; Backstage photo με την Ασημίνα να του δίνει το φιλί της ζωής

Εάν μας πεθάνετε το Νικηφόρο θα είναι το πιο άκυρο φινάλε σειράς!

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το απίστευτο τέλος της σειράς

Οι Άγριες Μέλισσες οδεύουν προς το τέλος τους και όπως και το τηλεοπτικό κοινό νιώθει μία μελαγχολία μετά από τρία χρόνια που του κράταγε συντροφιά η συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά, έτσι και το καστ της σειράς δεν γίνεται να μην νιώθει μία συγκίνηση, που ένας τόσο σημαντικός κύκλος της ζωής τους, κλείνει.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος Ρισκάρει τη ζωή του για το Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες: Τα φιλιά Ασημίνας – Νικηφόρου στα backstage

Παρόλα αυτά εκτός από τα μελαγχολικά συναισθήματα, λίγο πριν το τέλος της σειράς οι ηθοποιοί έχουν χαλαρώσει και κάνουν πλάκα μεταξύ τους. Άλλωστε μετά από τόσα χρόνια καθημερινών γυρισμάτων είναι απόλυτα λογικό οι πρωταγωνιστές της σειράς να μην είναι πλέον απλοί συνεργάτες αλλά και φίλοι.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω με τον Κωνσταντή θα βρούν την Ευτυχία

Άγριες Μέλισσες: Τα φιλιά Ασημίνας – Νικηφόρου στα backstage

Άγριες Μέλισσες: Πεθαίνει ο Νικηφόρος; Backstage photo

Στον επίσημό λογαριασμό στο Instagram Που δημοσιεύονται οι φωτογραφίες από τα backstage της σειράς, δημοσιεύτηκε ένα βίντεο με την Ασημίνα να δίνει το φιλί της ζωής στον Νικηφόρο. Κινδυνεύει ο Νικηφόρος; Πεθαίνει; Η Ασημίνα θα προσπαθήσει να τον σώσει;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @agriesmelissesbackstage

Επειδή είναι  γνωστό ότι η αγαπημένη Έλλη Τρίγκου εκτός από μία άριστη ηθοποιός είναι και γνωστό πειραχτήρι. Σε όσες συνεντεύξεις την έχουμε δει είναι απολαυστική, έχει ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ και είναι ένα απλό κoρίτσι, παρόλο που μέσα από τον ρόλο της σαν Ασημίνα, πήρε πολύ αγάπη και πολύ θαυμασμό.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας βάζει τα τσιράκια του να καθαρίσουν

Πιστεύουμε πως Ασημίνα και Νικηφόρος  μας κάνουν πλάκα και μας τρολάρουν, Για τον θάνατο έννοω καθώς το γύρισμα από ότι φαίνεται γίνεται και σίγουρα γυρίζεται πολύ σημαντική σκηνή.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Τολμάς να μου κάνεις εσύ μαθήματα ηθικής;

Δεν θέλουμε να πιστεύουμε πως εκτός από ένα όμορφο κλίμα ανάμεσα στους ηθοποιούς και στους συντελεστές μας αποκαλύπτουν και σκηνές  από τον θάνατο του Νικηφόρου που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Άγριες Μέλισσες-Ασημίνα-Νικηφόρος-

Πάντως η αλήθεια είναι πως ο Νικηφόρος έχει το το εκρού του νεκρού. Εκτός αυτού διακρίνουμε μία σακούλα από κάτω, που είναι πολύ πιθανόν κάποιοι να τον είχαν κλείσει σε σακούλα και να τον βρήκε η Ασημίνα. Ελπίζουμε τουλάχιστον να τον σώσει….

Άγριες Μέλισσες-Ασημίνα-Νικηφόρος-

 

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close