Άγριες μέλισσες : Ο Ακύλας βγάζει το αληθινό πρόσωπο στην Κορίνα

Άγριες μέλισσες : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συγκλονιστικές καθώς  ο Ακύλας βγάζει το αληθινό πρόσωπο στην Κορίνα.

Εντάξει τα έχουμε δει όλα με τον Ακύλα. Ούτε το αίμα του δεν υπολογίζει πια ,το παιδι του; Μα τι καρδιά έχει αυτός ο άνθρωπος βρε παιδί μου ; Πολλά ψυχολογικά πολλάαααα.

Αυτή την εξέλιξη σίγουρα κανείς δεν την περιμένει στο σπιτικό του Μεγαρίτη στις Άγριες Μέλισσες. Η Κορίνα και ο Ακύλας θα βρεθούν αντιμέτωποι και η κόρη θα δει το πραγματικό (κακό) πρόσωπο του πατέρα της.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο νομάρχης ξεκάθαρα πλέον φοβάται και τρέμει τον Ακύλα

Άγριες-μέλισσες-Ακύλας-Κορίνα

Η Κορίνα ασφυκτιά στον γάμο της με τον Μελέτη. Είναι πλέον ολοφάνερο ότι δεν περνάει καλά. Ο Μπάμπης είναι εκείνος που της προσφέρει αυτό που θέλει και όχι ο άνδρας της.

Είναι πλέον αποφασισμένη να ζητήσει διαζύγιο και να ξεκινήσει μία νέα αρχή. Αυτό ο Ακύλας δεν πρόκειται να το δεχθεί. Και δείχνει στην κόρη του τον άγριο εαυτό του που θα τρομάξει πολύ την Κορίνα.

Άγριες-μέλισσες-Ακύλας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας βρίσκεται ενα βήμα πριν την φυλακή

Η τελευταία θα μετανιώσει για την στάση της απέναντι στη μητέρα της και θα τρέξει να ζητήσει την βοήθειά της.

Ο Ακύλας δεν αγάπησε ξαφνικά τον Μελέτη για να πάρει το μέρος του. Δεν θέλει να τον χάσει από το πλευρό του. Αφενός γιατί είναι ο αρχηγός των Άβαντες κι αφετέρου γιατί του έχει ανοίξει πολλές πόρτες με τους Σεβαστούς.

Άγριες-μέλισσες-Ακύλας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες -Ζωή : Η θέση σου είναι στην φυλακή Ακύλα

Αυτό που δεν αντιλαμβάνεται ο Ακύλας είναι ότι η Κορίνα είναι αποφασισμένη. Δεν έχει πια στο πλάι του το μικρό του κοριτσάκι, αλλά μια γυναίκα δυναμική που τον σιχαίνεται.

Η Ζωή στέκεται δίπλα στην κόρη της και την στηρίζει σε κάθε της απόφαση. Το σπίτι μοιράζεται ξανά σε δύο στρατόπεδα.

Άγριες μέλισσες : Ο Ακύλας βγάζει το αληθινό πρόσωπο στην Κορίνα

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close