Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας βρίσκεται ενα βήμα πριν την φυλακή

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς δεν θα είναι ευχάριστες καθώς ο Δούκας Ο Δούκας βρίσκεται ενα βήμα πριν την φυλακή. 

 Δούκα ,Δούκα τι γίνεται με εσένα βρε παιδί μου επιτέλους ; Άσπρη μέρα δεν θα δεις ποτέ ; Πάνω που πας να χαρείς να σου πάλι μπελάδες στο κεφάλι σου. Άντε να δούμε τι θα γίνει με εσένα…

Άγριες- Μέλισσες- Δούκας-

Συγκλονιστικές εξελίξεις περιμένουν τον Δούκα Σεβαστό αφού όπως φαίνεται δεν είναι μόνο ο Ακύλας Μεγαρίτης ο μοναδικός εχθρός του. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του οκmag το Διαφάνι θα σωθεί από τα μεγαλεπήβολα σχέδια του Ακύλα Μεγαρίτη.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες -Ζωή : Η θέση σου είναι στην φυλακή Ακύλα

Ο Δούκας Σεβαστός για πρώτη φορά χαρούμενος θα σταθεί δίπλα στους συγχωριανούς του που δεν πιστεύουν την αλλαγή στην στάση ζωής του ισχυρού άντρα του κάμπου. Η ανατροπή θα έρθει την στιγμή που ο Δούκας θα πιστέψει ότι όλα θα αλλάξουν στη ζωή του και ότι μπορεί να ονειρεύεται ευτυχισμένες στιγμές με τα παιδιά του και τον εγγόνο του Σέργιο που του έχει μεγάλη αδυναμία.

Άγριες- Μέλισσε- Δούκας - Σέργιος-

Η ανακάλυψη του πτώματος του Λούβαρη θα ανοίξει ξανά την υπόθεση της εξαφάνισης του, ενώ η Πηνελόπη είναι πεπεισμένη πια ότι ο πατέρας της κρύβεται πίσω από αυτή την δολοφονία.

Άγριες -Μέλισσες- Δούκας- Πηνελόπη-

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη αποβάλλει

Ο Λούβαρης ήταν ο μοναδικός μάρτυρας που είχε μιλήσει στον Αλέξη Γραμματικό για τον φόνο του Θέμελη που είχε διαπράξει ο Δούκας. Η Πηνελόπη Σεβαστού θα κινήσει γη και ουρανό, όπως σας είχε γράψει το okmag αποκλειστικά, για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του άντρα της. Θέλει να δει τον πατέρα της να κάθεται στο εδώλιο του κατηγορούμενου και να τιμωρηθεί για τα εγκλήματα του.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Η Αντιγόνη εκβιάζει την Μυρσίνη

Ωστόσο Δούκας σύμφωνα με το okmag.gr και τον Γιώργο Μπέζα για μια ακόμη φορά θα γλιτώσει ωστόσο αυτή του η νίκη θα γίνει και η αιτία για να χάσει μια και καλή την μονάκριβη κόρη του από την ζωή του.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close