Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης χωρίζει αλλά προστατεύει την Κορίνα

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού ο Μελέτης χωρίζει αλλά προστατεύει την Κορίνα. 

Ψυχούλα μωρέ ο Μελέτης…(πλάκα κάνουμε) Αλλά βλέπω να παθαίνει μετάλλαξη

Η Κορίνα είναι σοκαρισμένη από τη στάση του Μελέτη απέναντί της από τη στιγμή που την είδε στην αγκαλιά του Μπάμπη. Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, μπορεί πια η καρδιά της να χτυπάει για το νεαρό όμως η αντίδραση του συζύγου της την πληγώνει.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η μεγάλη έκπληξη που ετοιμάζουν πριν από το φινάλε της σειράς

Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-Κορίνα-

Τον αγαπάει τον Μελέτη και εισπράττοντας την αδιαφορία του πιστεύει ότι εκείνος δεν την αγάπησε ποτέ. Ο Μελέτης από την πλευρά του ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του απέναντι στην Κορίνα, στη Ζωή και την Αιμιλία και καταλήγουν σε μία σιωπηλή συμφωνία μεταξύ τους.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας έξω φρενών με το διαζύγιο

Η απόφαση του να μην πει στον Ακύλα για τον Μπάμπη τις ανακουφίζει αφού ξέρουν καλά ποια θα ήταν η αντίδραση του στο άκουσμα της είδησης. Η Ζωή συνειδητοποιεί ότι βιάστηκε να θεωρήσει τον Μελέτη αντίγραφο του Ακύλα.

Άγριες Μέλισσες-Ζωή-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Μυρσίνη – Θέμης το ζευγάρι του Διαφανίου

Βλέπει πια ότι πίσω από το σκληρό προσωπείο του κρύβεται ένας άντρας με ευαισθησίες. Μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους στον Ακύλα, ο Μελέτης μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει από το σπίτι.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Στην φυλακή ο Λάμπρος για την βομβιστική επίθεση

Σε καμία περίπτωση όμως δεν θέλει να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του Μπάμπη τον οποίο πάντα εκτιμούσε από την εποχή που τον είχε πάρει κοντά του στις φυτείες που είχαν με τον Κωνσταντή.

Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-Κορίνα-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close