Άγριες Μέλισσες : Ο Θανάσης πληρώνει ακριβά τις επιλογές του

Άγριες Μέλισσες : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι συγκλονιστικές καθώς ο Θανάσης πληρώνει ακριβά τις επιλογές του.

O ηθοποιός Βασίλης Μπούτσικος, ο οποίος υποδύεται τον Θανασάκη στις άγριες μέλισσες, έδωσε συνέντευξη στη Μαρία Ανδρέου και στο περιοδικό 7 μερες TV , για τις εξελίξεις της αγαπημένης μας σειράς άγριες μέλισσες στα επόμενα επεισόδια.

O γιος του Περικλή και της Παγώνας παρά μεγάλωσε και ακολουθεί τα χνάρια της αδελφής του της Σοφούλας η οποία έφερε την περσινή σεζόν μεγάλους μπελάδες την οικογένεια Τόλια φέτος ο Θανασάκης παίρνει τη σκυτάλη και ως φανατικός οπαδός του διδακτορικού καθεστώτος και των Αβάντων δίνει την ευκαιρία στον ηθοποιό Βασίλη Μπούτσικο να δείξει το ταλέντο του.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα εισβάλει στο σπίτι της Ρένας και τα διαλύει όλα

Άγριες Μέλισσες : Ο Θανάσης πληρώνει ακριβά τις επιλογές του

Γιατί ο Θανάσης πήρε το σταυρό το στραβό δρόμο;

Τα πάντα έχουν σχέση με την παιδική ηλικία.Ο Θανάσης έζησε ακραία πράγματα ως παιδί μέσα στην οικογένειά του. Πρώτα από όλα την επιλόχεια κατάθλιψη της μάνας του με τις φωνές και τη φυγή της  από το σπίτι . την έλλειψη αυτή την κάλυψε τότε η Σοφούλα .Από την άλλη μεριά η Σοφούλα.  Ο γάμος της με τον Βόσκαρη, ο ξυλοδαρμός της, τα δικαστήρια. Φυσικό όλη αυτή η κατάσταση να έχει σημαδέψει στο νεαρό αγόρι.

Άγριες Μέλισσες : Ο Θανάσης πληρώνει ακριβά τις επιλογές του

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας παίζει αισχρά με τα αισθήματα της Μυρσίνης

Και Ο Τολλιας και η Παγώνα και Η Σοφούλα είναι καλοί άνθρωποι. αλλά έζησαν ακραία πράγματα και αυτοι και όλη η οικογένεια. Ο Θανάσης χαμένος χρόνια μέσα στα σκοτεινά προσωπικά του βιώματα, πίστεψε στους σωτήρες που θα σώσουν την Ελλάδα και την ελληνική οικογένεια. Τι και αν πέρασε στο πανεπιστήμιο και είναι κάτοχος της γνώσης.

Οι σπουδές δεν τον γεμίζουν. Η Ιδεολογία Πατρίς -θρησκεία- οικογένεια και ότι έλεγαν οι εθνοπατέρες κουμπώνει με τα δικά του κενά και την ιδεατή οικογένεια που δεν είχε ως παιδί. Ηταν πολύ εύκολο για το Θανάση να λοξοδρομήσει . Του έλειπαν τα πρότυπα τα οποία βρήκε στη νέα πολιτική οικογένεια και κάλυψαν την ανάγκη του να ανήκει κάπου.

Τι θα γίνει με τον πατέρα του;  Ο Τόλλιάς θα τον αφήσει να συμμετέχει σε μία ακραία χουντική ομάδα;

Ο Θανασάκης πλέον δεν πιστεύει στη χούντα όλο αυτό είναι απλώς ένα καπρίτσιο. Η ρήξη με τον πατέρα του Θα είναι οριστική όταν θα γίνει μέλος των  Αβάντων. Ο Τολλιας θέλει το καλό για το παιδί του και δεν μπορεί να τον βοηθήσει. Ο Θανάσης τον κατηγορεί ότι δεν καταλαβαίνει. Εισπράττει μία συνολική  απόρριψη  από την οικογένειά του και έτσι στρατεύεται με την παρακρατική οργάνωση των Αβάντων και αυτό είναι πολύ ανησυχητικό.

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες : Η Ρένα εκβιάζει την Ασημίνα

Άγριες Μέλισσες : Ο Θανάσης πληρώνει ακριβά τις επιλογές του

Ο Θανάσης πληρώνει ακριβά τις επιλογές του

Γιατί δεν είναι μόνο ένας οπαδός της χούντας, ουσιαστικά μπαίνει στα γρανάζια μιας εγκληματικής οργάνωσης.  Η  διαφορά την οποία θα δείτε στα επόμενα επεισόδια είναι πως  ο Θανάσης δεν ασπάζεται απλώς μία ιδεολογία κάνοντας κηρύγματα. Αυτή τη φορά περνά στην πράξη σε μία οργάνωση που συντονισμένα  ασκεί τρομοκρατία και βία. Ο Θανάσης Λοιπόν θα πρέπει να ασκήσει και ο ίδιος βία και αν δεν το κάνει θα εχει επιπτώσεις και φυσικά  θα πληρώσει επιλογές του. θα έρθει αντιμέτωπος με μεγάλα διλήμματα και μέσα από αυτά, τραγικά θα ενηλικιωθεί ,θα περάσει από τα λόγια στις πράξεις και από την καταστροφή στην ωρίμανση .

Ο Θανάσης θα πέσει στο Βαθύ σκοτάδι θα καταρρεύσει ψυχολογικά και τελικά η ελπίδα έρχεται μόνο μέσα από την αγάπη αλλά δεν μπορώ να πω Περισσότερα. Ο Θανάσης από πείσμα από αντίδραση  θα μπλέξει άσχημα.  οι Άγριες μέλισσες τολμούν να αναδείξουν μία μαύρη σελίδα της Ελληνικής ιστορίας για να μην ξεχαστεί.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Γάμος της Δρόσως με τον Κωνσταντή είναι γεγονός

Άγριες Μέλισσες : Ο Θανάσης πληρώνει ακριβά τις επιλογές του

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Όλα όσα θα δούμε μέχρι τον Φεβρουάριο

Το να βλέπουν οι τηλεθεατές σε καθημερινή βάση, το πόσο διχάστηκαν οι Έλληνες στη Χούντα είναι πολύ Επίκαιρο.

Οι Άγριες μέλισσες δείχνουν να είναι μπροστά από τα γεγονότα.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του ηθοποιού με όλα τα spoilers στο περιοδικό 7 μερες TV αυτής της εβδομάδα.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close