Άγριες Μέλισσες: Τολμάς να μου κάνεις εσύ μαθήματα ηθικής;

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Κορίνα λέει στην Ζωή πως “τολμάς να μου κάνεις μαθήματα ηθικής εσύ;”. 

Αμάν ρε Κορίνα κορίτσι μου…τι κόλλημα έχεις φάει με την μάνα σου πια;

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Μπάμπης κινδυνεύουν

Και ενώ η Κορίνα έχει ανακοινώσει στον πατέρα της πώς θα πάρει διαζύγιο από τον Μελέτη στη συνέχεια εκείνη συνεχίζει τα κρυφά ραντεβού με τον Μπάμπη. Σύμφωνα με το TV ΣΙΡΙΑΛ, σε ένα από αυτά η Ζωή τους πιάνει στα πράσα να φιλιούνται.

Άγριες Μέλισσες-Κορίνα-Μπάμπης-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες : Ο Νικηφόρος κάνει συμφωνία με τον Διάολο

Σοκάρεται και δεν ξέρει τι να κάνει! Το μόνο που ξέρει είναι πως το νεαρό ζευγάρι κινδυνεύει. Και αυτή τη φορά παρά τις αντιρρήσεις της Κορίνας η Ζωή είναι αποφασισμένη να τους ανοίξει τα μάτια για το ποιον του πατέρα της.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Πεθαίνει ο Δούκας Σεβαστός

Άγριες Μέλισσες-Κορίνα-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Πιστεύω μαζί θα τα καταφέρουμε

Σας είδα με τον Μπάμπη” της λέει και η Κορίνα προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. “Έχεις σκεφτεί τι θα γίνει το μάθει ο Μελέτης ή ο πατέρας σου;” τη ρωτάει και η μικρή αντιδράει. “Τολμάς να μου κάνεις εσύ μαθήματα ηθικής που κεράτωνες τον πατέρα μου όσο ήταν στη φυλακή;

Στο κάτω-κάτω εγώ χωρίζω και επίσημα με τον Μελέτη.” Η Ζωή προσπαθεί να την προσεγγίσει με το καλό:” Μην την πας εκεί την κουβέντα Κορίνα και για μία φορά έστω άκουσε αυτά που σου λέω. Θα σε σκοτώσει και τους δύο ο πατέρας σου αν το μάθει.

Άγριες Μέλισσες-Κορίνα-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα ανακαλύπτει την αλήθεια για Νικηφόρο Ασημίνα

Όση αδυναμία και αν σου έχει είναι κάποια πράγματα που δεν τα συγχωρεί Δεν έχεις ιδέα γιατί ικανός ο πατέρας. Να είσαι πιο προσεκτική.” Η Κορίνα δείχνει να μην τη νοιάζει αλλά επηρεάζεται από τα λόγια της μητέρας της και συζητάει με τον Μπάμπη τα όσα έγιναν.

Δείτε ακόμα Άγριες μέλισσες: Ο Ακύλας εκφοβίζει Κορίνα και Μελέτη

Εκείνος δείχνει ανήσυχος. “Υπάρχει περίπτωση να πει κάτι στον πατέρα σου; Δεν είναι έτσι όπως τον βλέπεις Κορίνα μου. Εσένα είναι ο πατέρας σου και είναι λογικό να τον αγαπάς και να τον έχεις ψηλά.

Άγριες Μέλισσες-Ζωή-Ακύλας-

Όμως για ‘μας δεν είναι ο άγιος άνθρωπος που εσύ έχεις το μυαλό σου.” της επισημαίνει και εκείνη αρχίζει πλέον να αμφιβάλλει για τον Ακύλα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Γίνεται το θαύμα για Νικηφόρο- Ασημίνα

Την ίδια ώρα η Πηνελόπη ανακαλύπτεις στην ατζέντα του Μελέτη μία σημαντική πληροφορία που της δίνει ακόμα περισσότερη δύναμη για να συνεχίσει τη δική της έρευνα για να βγει στο φως η αλήθεια για το φόνο του Γραμματικού. Με μία ανατρεπτική κίνηση προσεγγίζει πρόσωπο που θα τη βοηθήσει στην έρευνα της.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close