Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το απίστευτο τέλος της σειράς

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές- Σας έχουμε εξασφαλίσει το απίστευτο τέλος της σειράς.

Ερχέται το τέλος και γω στεναχωριέμαι!!! Θα ήθελα άλλο ένα κύκλο ρε παιδια!

Και αφού οι σκηνοθέτες και οι σεναριογράφοι δεν μας δίνουν το τέλος που έχουμε λυσσάξει, αποφασίσαμε να φτιάξουμε εμείς το τέλος για την αγαπημένη μας σειρά . Ανασκουμπωθήκαμε στο daddy-cool.gr και φτιάξαμε το πιο απίστευτο τέλος της σειράς Άγριες Μέλισσες.

Το απίστευτο τέλος της σειράς

Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το απίστευτο τέλος της σειράς

Η Ασημίνα τα φτιάχνει με τον Αλέξανδρο (ποιος είναι αυτός δεν τον ξέρετε ένας δικός μας που τον υποδύεται ο Λεβεντόγιαννής ). ο Λάμπρος χωρίζει με την Λενιώ και τα φτιάχνει με την Πηνελόπη, καθώς μαθαίνει οτι ο Δούκας δεν είναι πατέρας της αλλά ο Προκόπης.

Άγριες-Μέλισσες-Λάμπρος-Λενιό

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος Ρισκάρει τη ζωή του για το Διαφάνι

Η Λενιώ είναι απαρηγόρητη και ο Δούκας βλέποντας την σε μια δύσκολη στιγμή στη μέση του δρόμου την φιλάει και το πάθος φουντώνει. Λενιώ και Δούκας γίνονται οι άρχοντες του κάμπου και έκτοτε  λύνουν και δένουν σε Λάρισα και Περίχωρα.

Αξίζει να δείτε (στον ύπνο σας ) την σκήνη στη δεκαετία του 80 μπροστά στην πισινάρα τους να πίνουν bacardi Και να ανάβουν τις πουράκλες τους με πεντοχίλιαρα.

Η Μυρσίνη μαθαίνει την παράνομη σχέση Ελένης Δούκα και ρίχνει βιτριόλι στο καφέ του Δούκα, αλλά αντί για τον Δούκα, τον καφέ τον πίνει η Άγοριτσα που φεύγει με αυτόν τον φριχτό τρόπο. Η Μυρσίνη αναγκάζεται να πάρει μπάτλερ. Έτσι και αλλιώς ταιριάζει καλύτερα στο prestige της.

Άγριες-Μέλισσες-Λάμπρος-Λενιό-Ζάχος

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω με τον Κωνσταντή θα βρούν την Ευτυχία

Ο Λάμπρος μαθαίνει τα Καθέκαστα για τη σχέση Λενιως Δούκα του γυρνάει το κεφάλι και το όνειρο του Μιλτιάδη γίνεται πραγματικότητα. προσπαθεί να σκοτώσει όλο το Δουκέϊκο καθώς το πνευμά του μπαίνει μέσα στο Λάμπρο. Δεν τα καφέρνει. Έκτοτε κάνει τον ταρζάν σε διαφήμιση για καραμέλες λαιμού.

Ο Μελέτης γίνεται Καλόγηρος και διαδίδει το λόγο του κυρίου από χωριό σε χωριό.

Άγριες-Μέλισσες-Λάμπρος-Λενιό

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας βάζει τα τσιράκια του να καθαρίσουν

Η Μυρσίνη παντρεύεται τον Ακύλα αλλά μόλις βλέπει τα βίτσια του στο κρεβάτι τον παρατά σύξυλο και φευγεί προς άγνωστη πορεία με τον μπάτλερ. Η Βιολέτα τα φτιάχνει με τον ενωμοτάρχη και σκοτώνουν τη Ριζω.

Η Ζωή γίνεται ζευγάρι με τον Νικηφόρο. Η Ρένα τα φτιάχνει με τον Πέτρο και συλλαμβάνετε από την κυβέρνηση ως προδότρια .Μέσα στην φυλακή της γεμίζουν το κελί με φωτογραφίες της Ασημίνας και του Νικηφόρου και στα ηχεία παίζει το τραγούδι ολημερίς και ολονυχτίς το Αν χαθείς.

Άγριες-Μέλισσες-Λάμπρος-Ζάχος

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Τολμάς να μου κάνεις εσύ μαθήματα ηθικής;

Ο Ζάχος τα φτιάχνει με τον αδερφό του Ξανθού και στήνουν την πιο τέλεια ληστεία του κόσμου, που από κει εμπνεύστηκε το σενάριο (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ μόνο εδώ θα το δείτε πουθενά αλλού) η σειρά του ΝΕΤΦΛΙΞ ,La Casa de Papel.

Άγριες-Μέλισσες-Κωνσταντής-Δρόσω

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Πιστεύω μαζί θα τα καταφέρουμε

Η Δρόσω με τον Κωνσταντή γίνονται διάσημοι πρωταγωνιστές πορνό στην Αμερική. Τέλος ο Σέργιος με όλο αυτά που θα συμβούν στη ζωή του, μεγαλώνοντας αποφασίζει να γράψει βιβλίο και γίνεται ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο. Μαζί με το Εθνικό Παιδί γυρνάνε με το προσωπικό τους τζετ τον κόσμο.

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

Άγριες-Μέλισσες-Λάμπρος

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Προκόπης δεν θα έχει καλό τέλος

Οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται με τέσσερα νέα επεισόδια, Δευτέρα με Πέμπτη, στις 22:30, που θα καθηλώσουν…

Δευτέρα 9 Μαΐου – Επεισόδιο 109

Η προσπάθεια των Σεβαστών να κερδίσουν χρόνο για το αεροδρόμιο πέφτει στο κενό. Ο Δούκας και η Μυρσίνη αποφασίζουν να προχωρήσουν σ’ ένα παράτολμο σχέδιο, προκειμένου να μη χάσουν την περιουσία τους.

Άγριες-Μέλισσες-Πηνελόπη-Μελέτης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Κάνεις πια δεν νιώθει ασφαλής στο Διαφάνι

Η Πηνελόπη ανακαλύπτει μια σημαντική πληροφορία στην ατζέντα του Μελέτη, ενώ η παράνομη σχέση της Κορίνας και του Μπάμπη θα αποκαλυφθεί σε ένα άτομο της οικογένειας Μεγαρίτη. Ο Νικηφόρος αποφασίζει να μπλέξει στην υπόθεση της έκθεσης του Ξανθού.

Τρίτη 10 Μαΐου – Επεισόδιο 110

Ο Ακύλας, έξαλλος με την επίθεση που του έκανε το χωριό, βρίσκει απέναντί του και την οικογένειά του. Η Ζωή προειδοποιεί την Κορίνα για τον κίνδυνο που διατρέχει αυτή κι ο Μπάμπης. Ο Νικηφόρος κατεβαίνει στην Αθήνα μαζί με την Ασημίνα για να βρουν τον Θόδωρο Ξανθό, ενώ η Ελένη και ο Λάμπρος δεν φεύγουν απ’ το πλευρό του Ζάχου.

Άγριες-Μέλισσες-Μυρσίνη-Δούκας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα ανακαλύπτει την αλήθεια για Νικηφόρο Ασημίνα

Ο Δούκας με τη Μυρσίνη προχωράνε, με τη συγκατάθεση του Φραγκούδη, το σχέδιο για να πιέσουν τα παιδιά τους να δεχτούν το αεροδρόμιο στο Διαφάνι, αν χρειαστεί. Ο Σταμάτης συγκρούεται με τον Παναγιώτη για τα μάτια της Βιολέτας. Ο Ντούνιας χειραγωγεί τον Ζάχο για να πάρει πληροφορίες.

Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το απίστευτο τέλος της σειράς

Τετάρτη 11 Μαΐου – Επεισόδιο 111

Ο Πέτρος καταφέρνει να ξεφύγει απ’ τον Ντούνια και τους άντρες του και ζητάει καταφύγιο απ’ τον Λάμπρο. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ξεκινούν την έρευνα στην Αθήνα, αλλά οι πρώτες πληροφορίες που συλλέγουν δεν είναι ενθαρρυντικές.

Άγριες-Μέλισσες-Νικηφόρος-Ασημίνα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η μοιραία συνάντηση Πέτρου και του Ζάχου

Η Πηνελόπη συνεχίζει τη δική της έρευνα για να βγει στο φως η αλήθεια για τον φόνο του Γραμματικού. Η Μυρσίνη προσπαθεί να πείσει τον Κωνσταντή να δωροδοκήσουν έναν αξιωματούχο της κυβέρνησης. Ο Πέτρος υποψιάζεται πως ο Ζάχος κατέδωσε την κρυψώνα του και η Ελένη φοβάται πως οι υποψίες του είναι αληθινές.

Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το απίστευτο τέλος της σειράς

Πέμπτη 12 Μαΐου – Επεισόδιο 112

Ο Πέτρος κρύβεται στο Διαφάνι, ενώ όλοι υποψιάζονται ότι ο Ζάχος τον κατέδωσε. Ο Νικηφόρος με την Ασημίνα ζουν τον έρωτά τους στην Αθήνα, ενώ παράλληλα προσπαθούν να φτάσουν στον Θόδωρο Ξανθό. Ο Κωνσταντής πείθεται, από τους γονείς του, να λαδώσει τον υποτιθέμενο κυβερνητικό υπάλληλο.

Άγριες-Μέλισσες-Πέτρος-Λάμπρος

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το μεγαλοφυές σχέδιο του Νικηφόρου

Η Πηνελόπη, με μια ανατρεπτική κίνηση, προσεγγίζει το πρόσωπο που θα την βοηθήσει στην έρευνά της. Η Κορίνα, επηρεασμένη από τον Μπάμπη, αρχίζει να αμφιβάλλει για τον Ακύλα, ενώ η Ουρανία έχει δεύτερες σκέψεις για το ταξίδι τους στην Αμερική…

Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το απίστευτο τέλος της σειράς

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 113 , 114 , 115 , 116

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close