Άγριες Μέλισσες: Πιστεύω μαζί θα τα καταφέρουμε

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς η Ασημίνα στηρίζει τον Νικηφόρο: Πιστεύω μαζί θα τα καταφέρουμε.

Αντε μπράβο τα παιδιά… Να σκάσουν οι οχθροί σας…

Ερωτικές στιγμές ανάμεσα σε Νικηφόρο και Ασημίνα

Ο Νικηφόρος αποφασίζει να μπλέξει στην υπόθεση της έκθεσης του Ξανθού προκειμένου να αποκαλυφθούν τα πάντα για το καθεστώς χρησιμοποιώντας το ισχυρό όνομα της οικογένειάς του.

Άγριες-Μέλισσες-Νικηφόρος-Ασημίνα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα ανακαλύπτει την αλήθεια για Νικηφόρο Ασημίνα

Έτσι ετοιμάζεται να πάει στην Αθήνα για να συναντήσει τον Θόδωρο Ξανθό και μαζί του πηγαίνει και η Ασημίνα: Καλύτερα να έρθω και εγώ μαζί σου, να μην είσαι μόνος σου! Πιστεύω μαζί θα τα καταφέρουμε καλύτερα, του λέει.

Εκεί το πρώην ζευγάρι ξεκινάει την έρευνα, αλλά και οι πρώτες πληροφορίες που συλλέγουν δεν είναι ενθαρρυντικές, καθώς μαθαίνουν πως ο Θεόδωρος βρίσκεται κλεισμένος σε ψυχιατρική κλινική. Φυσικά όλο αυτό είναι σχέδιο του Μαρίνου Ξάνθου για να μην μπορέσει ποτέ ο αδερφός του να αποκαλύψει τη δράση του.

Άγριες Μέλισσες: Πιστεύω μαζί θα τα καταφέρουμε

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Κάνεις πια δεν νιώθει ασφαλής στο Διαφάνι

Ωστόσο ο Νικηφόρος και η Ασημίνα δεν το βάζουν κάτω και επιμένουν να ψάχνουν να βρουν την άκρη του νήματος και επιτέλους να φτάσουν στο σημείο που θα βγουν στο φως. Έτσι προσλαμβάνουν δικηγόρο προκειμένου να σώσουν τον άνθρωπο που θα τους λύσει τα χέρια!

Όμως το ταξίδι αυτό, παρά την αγωνία και το άγχος που τους προκαλεί, την ίδια ώρα τους φέρνει ακόμα πιο κοντά. Μόνοι τους, μακριά από το Διαφάνι και από τους δικούς του ανθρώπους, είναι μία καλή ευκαιρία να μιλήσουν ξανά για τη σχέση τους και το μέλλον τους.

Άγριες-Μέλισσες-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Προκόπης δεν θα έχει καλό τέλος

Η έλξη και ο πόθος που νιώθουν, τους παρασέρνει ξανά σε καυτές στιγμές πάθους κάνοντας ξεκάθαρο πως αυτοί οι δύο δεν μπορούν να ξεφύγουν από τη μοίρα που τους θέλουν μαζί.

Εκτός από τη μεγάλη αγάπη, τους συνδέει για μία ολόκληρη ζωή και ο μικρός Σέργιος. Ο τελευταίος μπορεί να μαθαίνει όλη την αλήθεια για τη μητέρα του, όμως για εκείνον η Ασημίνα είναι η μάνα του. Λατρεύει φυσικά και τη Δρόσω και στο τέλος θα αποδεχθεί το γεγονός ότι θα έχει δύο μαμάδες.

Άγριες Μέλισσες: Πιστεύω μαζί θα τα καταφέρουμε

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Πεθαίνει ο Δούκας Σεβαστός

Στο τέλος η αγάπη θα νικήσει, ενώ την οικογένεια περιμένει ένα θαύμα. Στο τέλος της σειράς η Ασημίνα θα μείνει έγκυος περιμένοντας το παιδί του Νικηφόρου. Και θα πρόκειται για θαύμα αφού οι γιατροί ουσιαστικά της το είχαν αποκλείσει.

Η Ασημίνα είχε μείνει ξανά έγκυος, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το παιδί. Τότε οι γιατροί της είχαν ουσιαστικά αποκλείσει ότι θα γίνει μητέρα. Το να μείνει έγκυος ξανά θα ισοδυναμούσε με θαύμα. Ένα θαύμα που τελικά ήλθε.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close