Άγριες Μέλισσες: Η ζωή του Νικηφόρου βρίσκεται σε κίνδυνο

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συνταρακτικές αφού ο Νικηφόρος ρισκάρει τη ζωή του για το Διαφάνι

Όπως λέει και ο σοφός λαός, όποιος μπλέκεται με τα πίτουρα τον τρώνε και οι κότες.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω με τον Κωνσταντή θα βρούν την Ευτυχία

Στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες θα δούμε την ζωή του Νικηφόρου να βρίσκεται σε κίνδυνο. Όλοι ξέρουν ότι το ταξίδι που θα κάνει ο Νικηφόρος και η Ασημίνα στην Αθήνα θα είναι η αφορμή οι δυο τους να περάσουν μία καυτή νύχτα μαζί και να ξανά είναι και πάλι μαζί.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας βάζει τα τσιράκια του να καθαρίσουν

Άγριες Μέλισσες-Νικηφόρος-Ασημίνα-

Κι ενώ ο Νικηφόρος με την Ασημίνα είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και με αυτό το νέο χαίρεται ιδιαίτερα και ο μικρός Στέργιος, ο Νικηφόρος παράλληλα μπλέκει σε σκοτεινές ιστορίες και η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Τολμάς να μου κάνεις εσύ μαθήματα ηθικής;

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Νικηφόρος δεν πήγε στην Αθήνα με σκοπό να επανασυνδεθεί με την Ασημίνα – ακόμη κι αν τα συναισθήματά τους, τους κατέβαλλαν -. Πήγε στην Αθήνα για να καταφέρει να συλλέξει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον Ξανθό και να τον τυλίξει σε μία κόλλα χαρτί.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Πιστεύω μαζί θα τα καταφέρουμε

Άγριες Μέλισσες-Νικηφόρος-Ασημίνα-

Φαίνεται πως το καταφέρνει αφού στην Αθήνα έρχεται σε επαφή ακόμη και με τον αδερφό του Ξανθού Θεόδωρο. Μάλιστα ο Νικηφόρος δεν διστάζει να προτείνει στον Θεόδωρο Ξανθό συμμαχία εναντίον του αδερφού του.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Προκόπης δεν θα έχει καλό τέλος

Επίσης ζητάει από τον αδερφό του Ξανθού να συμμαχήσουν κι ενάντια στον Ακύλα κάτι που σύντομα θα το ανακαλύψει και ο ίδιος ο Ακύλας και θα προσπαθήσει να βρει και αυτός το κατάλληλο σχέδιο εκδίκησης του Νικηφόρου.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Κάνεις πια δεν νιώθει ασφαλής στο Διαφάνι

Ο Νικηφόρος στην προσπάθειά του να παγιδεύσει τον Ακύλα θα μπλεχτεί σε θανάσιμο κίνδυνο και σκοτεινά μονοπάτια. Κάτι που η Ασημίνα γνωρίζει και καθημερινά τρέμει για τον σύζυγό της. Η Μυρσίνη και ο Δούκας απορούν γιατί προχώρησε σε μία τέτοια συμμαχία ενώ η Ρένα θα εξοργιστεί όταν τον δει και πάλι με την Ασημίνα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η μοιραία συνάντηση Πέτρου και του Ζάχου

Άγριες Μέλισσες-Νικηφόρος-Ασημίνα-

Ο Νικηφόρος στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες θα σταθεί στο κέντρο των εξελίξεων και θα ανοίξει πολλά και διαφορετικά μέτωπα. Θα καταφέρει να βγει σώος από το μονοπάτι που διάλεξε; Αναμένουμε για την συνέχεια.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close