Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα ανακαλύπτει την αλήθεια για Νικηφόρο Ασημίνα

Άγριες Μέλισσες: Oι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της  σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς η Ρένα ανακαλύπτει την αλήθεια για Νικηφόρο Ασημίνα.

Ρένα μου ,Ρένα μου τι σου μελε να μάθεις…Δεν σε πάει κοπέλα μου δεν το βλέπεις… Μη λύσσας τσάμπα!!!

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης φτιάχνει στρατό για να πολεμήσει τον Ακύλα

Πώς θα αντιδράσει η Ρένα όταν θα μάθει ότι ο Νικηφόρος είναι μαζί με την Ασημίνα στην Αθήνα; Θα δεχτεί την πρόταση που θα της κάνει ο Νικηφόρος για να ηρεμήσουν τα πνεύματα ή θα του κάνει τη ζωή κόλαση από δω και στο εξής;

Αγρίες Μέλισσες-Ρένα-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 113 , 114 , 115 , 116

Ο Νικηφόρος κατάφερε να προσεγγίσει τον Ξανθό ενώ παράλληλα πείθει τον αδερφό του τον Θεόδωρο να ξεκινήσουν τη μάχη για να βγει από το ίδρυμα.

Αυτό που δεν γνωρίζει είναι ότι ο πατέρας του, η μητέρα του και η Ρένα έχουν μάθει ότι στο ταξίδι του στην Αθήνα τον συνόδευσε η Ασημίνα και φυσικά αυτό δεν άρεσε καθόλου στη Ρένα η οποία ήδη έχει αρχίσει να του κάνει τη ζωή δύσκολη στο θέμα του αεροδρομίου.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Μάρω δεν θα ήθελε ποτέ να σε δει πληγωμένο

Άγριες Μέλισσες-Νικηφόρος-Ασημίνα-

Καθόλου ευχαριστημένη με αυτή την εξέλιξη δεν είναι και η Μυρσίνη αφού ο Δούκας πάντα εκτιμούσε την Ασημίνα. Η Ρένα λυσσάει και ορκίζεται να του κάνει τη ζωή δύσκολη. Έτσι κι αλλιώς η Ρένα έχει πάψει εδώ και καιρό να αποτελεί σύμμαχος του στην προσπάθεια να σώσει το Διαφάνι.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Μυρσίνη – Δεν θα μας μένει ούτε δέντρο

Αντίθετα έχει περάσει στην απέναντι πλευρά και θα ήθελε πολύ να δει τον πρώην αρραβωνιαστικό της να τιμωρείται όπως και το χωριό που για την ίδια υπήρξε αιτία πόνου και εξευτελισμού να εξαφανίζεται από το χάρτη. Έτσι όταν οι απαλλοτριώσεις τελικά εγκρίνονται και η Ρένα τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Μπάμπης κινδυνεύουν

Άγριες Μέλισσες-Ρένα-

Όσο για τον Νικηφόρο ξέρει καλά πως για να πετύχει το σχέδιο του θα πρέπει να πάρει με το μέρος του τη Ρένα κάτι που αυτή τη στιγμή φαντάζει ακόμα πιο δύσκολο και από τη συμμαχία του τον Ξανθό όμως θα προσπαθήσει να το κάνει και μάλιστα προτείνοντάς της να αναλάβει η ίδια τη διεύθυνση του έργου όταν πια οριστικοποιηθεί η θέση του.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες : Ο Νικηφόρος κάνει συμφωνία με τον Διάολο

Η Ρένα όμως θα δείξει ανοιχτά ότι σκοπεύει να του κάνει τη ζωή όσο γίνεται πιο δύσκολη μετά από την προδοσία του.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close