Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-Δρόσω-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού Δρόσω και Κωνσταντής γίνονται γονείς. 

Τι όμορφο ζευγάρι είναι αυτό και πόσο συγκινητικό όταν ο Κωνσταντής έμαθε ότι θα γίνει μπαμπάς. Λιώσαμεεε <3.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή ο γάμος τους ήταν σχεδόν έτοιμος να τιναχτεί στον αέρα. Όμως η αγάπη της Δρόσως και του Κωνσταντή δεν θα μπορούσε να νικηθεί τόσο εύκολα. Τα ξεπέρασαν όλα και φουλ ερωτευμένοι παντρεύτηκαν. Το φινάλε της σειράς θα βρει το αγαπημένο ζευγάρι να έχει αποκτήσει το πρώτο του παιδί.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Να σου ζήσει Ελένη

Άγριες Μέλισσες-Δρόσω-Κωνσταντής-

Σύμφωνα με το Τv24 στον κύκλο η Δρόσω ήταν η όμορφη κοπέλα του χωριού και ο Κωνσταντής ήταν αθεράπευτος γυναίκας. Ίσως παρασυρόμενος από την αλήτικη ζωή που είχε επιλέξει τότε να κάνει θέλοντας να ακολουθήσει τα χνάρια του αδερφού του, Σέργιου, είχε δείξει πως η Δρόσω του άρεσε αλλά όχι για μόνιμη σχέση του.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Όλοι αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία

Από την άλλη εκείνη είχε ερωτευτεί τον Νικηφόρο και παρασυρόμενη από το πάθος της κοιμάται μαζί του και αποκτούν μαζί το Σέργιο. Μετά από αυτό η Δρόσω αποφασίζει να δώσει τον γιο της στην Ασημίνα και εκείνη να πάει στην Αθήνα.

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η τελευταία πράξη για Μυρσίνη

Η δεύτερη σεζόν βρίσκει τη Δρόσω να είναι τραγουδίστρια στο καμπαρέ Χαβάη στην Τρούμπα και να ακολουθεί μία άσωστη ζωή, κόντρα στη μέχρι τότε ζωή της.

Ο Κωνσταντής ωστόσο στη δεύτερη σεζόν είχε αρχίσει να δείχνει τα πρώτα δείγματα πως έχει σκοπό να αλλάξει χαρακτήρα και να γίνει καλό παιδί με ήθος και αρχές. Όταν την  συναντάει τυχαία στη Χαβάη ανακαλύπτει τα μυστικά της, την ερωτεύεται βαθιά και αληθινά και αποφασίζει να τη σώσει και τα καταφέρνει.

Άγριες Μέλισσες-Λάμπρος-Δρόσω-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Θα βρουν επιτέλους στο τέλος την ευτυχία που τους αξίζει

Και εκείνη βλέπει το καλό του χαρακτήρα και επιλέγει να είναι μαζί του. Όμως η αποκάλυψη για το θάνατο του Γιάννου θα φέρει το χωρισμό τους. Στις αρχές της 3ης σεζόν Δρόσω και Κωνσταντής είναι χωρισμένοι αλλά κανείς από τους δύο δεν έχει ξεπεράσει τον έρωτά του για τον άλλον.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ντούνιας έρχεται αντιμέτωπος με τον Ακύλα

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-Δρόσω-

Ο Σεβαστός έχει γίνει αλκοολικός και μάλιστα βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του και η Σταμίρη για να προσπαθήσει να ξεχαστεί δουλεύει με την Ουράνια. Όλος ο περίγυρος όμως γνωρίζει πως ο ένας για τον άλλον. Η κατάσταση της υγείας του Κωνσταντή ξεφεύγει.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Τα συγκινητικά backstage video και οι φωτογραφίες από το τέλος

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-Δρόσω-

Αυτή τη φορά η Δρόσω είναι η μόνη που μπορεί να τον σώσει και το καταφέρνει. Και είναι ξανά μαζί. Όχι ότι μέχρι και το φινάλε της σειράς δεν έλειψαν και οι καυγάδες που μάλιστα τους οδήγησαν ακόμα και στο να ακυρώσουν το γάμο τους αλλά όπως προαναφέραμε στο τέλος η αγάπη τους, νίκησε τα πάντα και το αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η λύτρωση, η τιμωρία, η τελική αναμέτρηση και το ευτυχισμένο τέλος

Αφού γίνει ο γάμος τους και αφού δείτε και τους θανάτους του Δούκα, της της Μυρσίνης, του Μελέτη. του Ακύλα και του Ζάχου η σειρά θα κάνει μετάβαση έξι χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα στο 1974. Η Χούντα έχει πέσει, η Ελλάδα έχει ξανά Δημοκρατία και το Διαφάνι θα συνεχίσει να είναι χωριό και κανένα αεροδρόμιο δεν θα απειλεί να το διαλύσει.

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-Δρόσω-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μελέτης από τις Άγριες Μέλισσες έρχεται και φέρνει τα πάνω κάτω

Η Δρόσω με τον Κωνσταντή θα έχουν αποκτήσει το πρώτο τους παιδάκι και θα είναι τρισευτυχισμένοι. Ο Σέργιος θα έχει μάθει όλη την αλήθεια για το ποια είναι η πραγματική του μητέρα αλλά παρόλα αυτά τίποτα δεν θα αλλάξει για εκείνον.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Μαλλί με μαλλί Αγορίτσα – Μυρσίνη

Θα συνεχίσει να θεωρεί και να αγαπάει την Ασημίνα μητέρα του και η Δρόσω για εκείνον θα είναι η αγαπημένη του θεία όπως Βέβαια και η Ελένη.

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-Δρόσω-Λάμπρος-Ελένη-Νικηφόρος-Ασημίνα-Πηνελόπη-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close