Άγριες Μέλισσες: Ο Πέτρος χάνεται και σκορπά την θλίψη στο φινάλε

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Πέτρος χάνεται και σκορπά την θλίψη στο φινάλε. 

Η φιλία του Πέτρου και του Ζάχου πάντως, ήταν από τις πιο συγκινητικές σχέσεις της φετινής σεζόν. ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η συνάντηση λίγο πριν το φινάλε που θα αλλάξει τα πάντα

Ο Ακύλας καταφέρνει να αποδράσει από την φυλακή. Όταν μαθαίνει από την Ζωή πως η Κορίνα δεν είναι κόρη του, η οργή του ήταν τόσο μεγάλη που αποτέλεσε κίνητρο να καταφέρει να βγει από την φυλακή, παρόλο που ο Πέτρος και ο Ζάχος έκαναν ό,τι περνάει από το χέρι τους, για να το αποτρέψουν αυτό.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Τελευταία επεισόδια

Άγριες Μέλισσες-Πέτρος-

Με την βοήθεια του Δούκα, ο Πέτρος, ο Ζάχος και ο Άγγελος από την στιγμή της απόδρασης και μετά προσπαθούσαν αγωνιωδώς να βρουν τα ίχνη του Ακύλα που κρυβόταν στο βουνό, μαζί με τους λιγοστούς συντρόφους που του έχουν απομείνει.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Δρόσω και Κωνσταντής γίνονται γονείς

Όταν τα ίχνη του βρίσκονται Πέτρος, Ζάχος και Άγγελος πηγαίνουν να τον βρουν αποφασισμένοι να δώσουν μάχη σώμα με σώμα για να τον σκοτώσουν και επιτέλους το Διαφάνι να βρει την ηρεμία του. Από αυτήν την μάχη ο Ζάχος και ο Ντούνιας χάνουν την ζωή τους.

Άγριες Μέλισσες-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Να σου ζήσει Ελένη

Την επόμενη μέρα το Διαφάνι ανήσυχο ψάχνει να βρει νεκρούς και αγνοούμενους. Όταν ο Πέτρος μαθαίνει πως ο Ζάχος έχει χάσει την ζωή του καταρρέει. Μετά τον αδερφό του, ο Πέτρος χάνει ακόμη έναν σημαντικό άνθρωπο από την ζωή του και αυτό δεν μπορεί να το διαχειριστεί.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Όλοι αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία

Άγριες Μέλισσες-Πέτρος-Ζάχος-

Αποφασίζει λοιπόν να εγκαταλείψει για πάντα το Διαφάνι και την Λάρισα και να χαθεί για πάντα. Χάνεται προσπαθώντας να βρει ξανά τις ισορροπίες του και να ξεκινήσει την ζωή του από την αρχή. Μέχρι το τέλος της ζωής του, συνεχίζει να μάχεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close