Άγριες Μέλισσες: Μεγάλε Σεβαστέ πιάστηκες κορόιδο

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές- Μεγάλε Σεβαστέ πιάστηκες κορόιδο

Kαι έρχονται απανωτά τα εγκεφαλικά ΜΕΓΑΛΕ ΣΕΒΑΣΤΕ…Μπαμ και μπουμ οι κουμπουριές…

Ο Ακύλας καρφώνει τη Μυρσίνη στον Δούκα

Άγριες Μέλισσες: Μεγάλε Σεβαστέ πιάστηκες κορόιδο

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Το τέλος των πρωταγωνιστών

Κι εκεί που ο Δούκας αποφάσισε να δώσει μία ακόμα ευκαιρία στη Μυρσίνη και στον γάμο τους, εκείνη του έσκαψε ξανά τον λάκκο και η απογοήτευση του ισχυρού άντρα θα είναι πια χωρίς επιστροφή! Το tv24 έχει όλο το ρεπορτάζ.

Η φυγή της Αντιγόνης από το πλευρό του Δούκα μετά τις αποκαλύψεις για την ηθική αυτουργία του στον θάνατο του Θέμελη, άνοιξε τον δρόμο για να επιστρέψει ξανά στην Μυρσίνη. Η τελευταία βέβαια ήταν εκείνη που έβαλε το χέρι της για να τους χωρίσει με τη βοήθεια του Ακύλα, που φροντίζει να μην προσφέρει καμία βοήθεια χωρίς αντάλλαγμα.

Σύντομα, όμως, η Μυρσίνη καταλαβαίνει πως έκανε ένα τεράστιο λάθος να συνεργαστεί με τον Ακύλα, καθώς πλέον η Αντιγόνη έχει στα χέρια της ένα ισχυρό όπλο ενάντια στον Δούκα: Την ενοχή του για τον φόνο του Θέμελη. Την ίδια ώρα η Δρόσω με τον Κωνσταντή ετοιμάζονται για τους αρραβώνες τους, αλλά ο Δούκας με τη Μυρσίνη επισκέπτονται τον γιο τους πριν το γεγονός και φροντίζουν για άλλη μία φορά να του τονίσουν ότι είναι τεράστιο λάθος να παντρευτεί τη φόννισα του αδελφού του.

Άγριες Μέλισσες: Μεγάλε Σεβαστέ πιάστηκες κορόιδο

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες : Αυτή θα είναι η τιμωρία των Σεβαστών

Ο Κωνσταντής τους διώχνει και εκείνοι φεύγουν θυμωμένοι κι απογοητευμένοι. Επιστρέφουν στο σπίτι τους και οι δύο είναι αμίλητοι! Βλέποντας πως αν συνεχίσουν έτσι, η ζωή τους θα είναι σε τέλμα, αποφασίζουν να κάνουν ακόμα μία προσπάθεια να σώσουν το γάμο τους. Μέχρι που ο Ακύλας φροντίζει να φέρει ξανά τα πάνω-κάτω.

Η αποκάλυψη βόμβα και οι φωτιές

Άγριες Μέλισσες: Μεγάλε Σεβαστέ πιάστηκες κορόιδο

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες : Παντρεύεται η Ασημίνα με τον Νικηφόρο

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Θανάσης ομολογεί όλα όσα ξέρει για τους  Αβάντες και τη δράση τους με αποτέλεσμα να συλληφθούν ο Μελέτης με τον Ακύλα. Και οι δύο δηλώνουν αθώοι, ενώ ο Δούκας βρίσκει την ευκαιρία που έψαχνε πετάξει έξω από το έργο του αεροδρομίου τον Ακύλα και το καταφέρνει.

Σύντομα όμως όλα θα πάρουν ξανά άλλη τρόποι αφού ο Ακύλας χρησιμοποιεί της υψηλές γνωριμίες του και καταφέρνει να αποφυλακιστεί φέρνοντας καινούργια αναστάτωση, κυρίως στον Δούκα που βλέπει πως ο εχθρός του είναι ανίκητος: Αυτό το κάθαρμα πάντα ξεφεύγει και δεν μπορώ να καταλάβω πώς το κάνει. Ο Σεβαστός βλέποντας πως χάνει το παιχνίδι μπαίνει ξανά σε σκοτεινά μονοπάτια και δίνει εντολή να κάψουν το χωριό Καρυές.

Τα νέα κάνουν το γύρο της Λάρισας και όλοι είναι σοκαρισμένοι, εκτός από την Ελένη που είναι σίγουρη για την ενοχή του Δούκα και συγκρούεται μαζί του: Εσύ έβαλες φωτιά στο χωριό! Το έχετε σαν παράδοση με τη γυναίκα σου να καίτε τις περιουσίες των ανθρώπων προκειμένου να υλοποιήσετε τα σχέδια σας! Δεν πρόκειται να αλλάξεις Σεβαστέ! Θα είσαι πάντα ένας φονιάς.

Άγριες Μέλισσες: Μεγάλε Σεβαστέ πιάστηκες κορόιδο

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες : Η Μυρσίνη συμμαχεί με Ζωή για να διαλύσουν τον Ακύλα

Μετά από αυτό η Ελένη παίρνει την απόφαση να ξεκινήσει πόλεμο, τόσο με τον Ακύλα όσο και με τον Δούκα, αλλά όλοι δείχνουν απρόθυμοι να τα βάλουν ξανά με τον Σεβαστό. Την ίδια ώρα η Ζωή έχοντας επιστρέψει από την Αθήνα με όλα τα στοιχεία που καίνε τον άντρα της, πάει να βρει τον Δούκα για να του τα δώσει.

Άγριες Μέλισσες: Μεγάλε Σεβαστέ πιάστηκες κορόιδο

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 93 , 94 , 95 , 96

Όμως εκείνος λείπει και έτσι δίνει τον φάκελο του Θάνου στη Μυρσίνη, αλλά εκείνη θα κάνει μία αναπάντεχη ανακάλυψη: Ανακαλύπτει τους άντρες που μαχαίρωσαν τον Κωνσταντή, χωρίς όμως να το φανερώσει στο Δούκα. Ωστόσο τις δείχνει στον Κωνσταντή για να σιγουρευτεί και ζητά τη Ζωή να μην πει κουβέντα σε κανέναν.

Παράλληλα ξέρει πως πια ο Ακύλας ήταν εκείνος που παραλίγο να σκότωνε τον γιο της και λήγει τη μυστική συνεργασία μαζί του: Έβαλες να σκοτώσουν τον γιο μου! Δεν έχω καμία δουλειά λοιπόν μαζί σου, τελείωσε εδώ η συνεργασία μας και θα μου έκανες μεγάλη χάρη να μη σε έβλεπα ξανά μπροστά.

Άγριες Μέλισσες: Μεγάλε Σεβαστέ πιάστηκες κορόιδο

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη πληγώνει τον Λάμπρο

Εκείνος όμως δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα. Έτσι εισβάλλει στο αρχοντικό των Σεβαστών και μπροστά σε όλους αποκαλύπτει: Η γυναίκα σου, Δούκα, σε πρόδωσε! Σε αντάλλαγμα να σε χωρίσω με την Αντιγόνη, εκείνη έσκαβε το λάκκο σου στο έργο του αεροδρομίου. Μεγάλες Σεβαστέ, πιάστηκες κορόιδο.

Η Μυρσίνη αντιμέτωποι με όλους, με μόνο σύμμαχο τον Μελέτη. Ο Δούκας, απογοητευμένος ξανά με τη γυναίκα του, αυτή τη φορά δείχνει να μην έχει καμία διάθεση να τη συγχωρέσει!

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close