Άγριες Μέλισσες: Το τέλος της σειράς γράφεται με αίμα στις 7 Ιουλίου

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού το τέλος της σειράς βάφεται με αίμα στις 7 Ιουλίου.

Μετά από τρία χρόνια που δεν ξεκολλάμε από τις τηλεοράσεις μας βλέποντας αυτήν την σειρά, ένα έχουμε να πούμε. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος και Ελένη εμποδίζουν τον Ζάχο να παραδοθεί

Ο Μελέτης με τον Ακύλα θα δώσουν μάχη σώμα με σώμα στο φινάλε στις Άγριες Μέλισσες το οποίο έχει προγραμματιστεί για τις 7 Ιουλίου. Πιο συγκεκριμένα ο Μελέτης αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να αποδώσει δικαιοσύνη.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η έκβαση της δίκης θα γονατίσει τον Δούκα

Καταλαβαίνει ότι όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει αμέτρητα λάθη και πηγαίνοντας ενάντια στον Ακύλα βρίσκει την λύτρωση μέσα του. Ξέρει όμως ότι δεν μπορεί να τα βάλει με τον Ακύλα και τον στρατό του μόνος του, οπότε αποφασίζει να κάνει έναν δικό του στρατό.

Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Ουρανία διώχνει με τις κλωτσιές τον Άλκη

Στο φινάλε στις Άγριες Μέλισσες θα δούμε το Διαφάνι να βάφεται κόκκινο και όλοι λένε ότι πρόκειται για ένα άκρως ματωμένο φινάλε. Στα τελευταία επεισόδια της σειράς ο Μελέτης θα βλέπει συνεχώς οράματα της αγαπημένης του μητέρας Ανέτ.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες : Πότε γεννάει η Ελένη

Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, όπως θα σας εξηγήσουμε λίγο πιο κοντά. Στην τελική μάχη λοιπόν ο πόλεμος γίνεται προσωπικός. Μελέτης και Ακύλας σε μία αναμέτρηση δίχως τέλος που θα κόψει την ανάσα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μελέτης θα πυροβολήσει θανάσιμα τον Ακύλα αρκετές φορές.

Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Αιμιλία κάνει ανατρεπτική πρόταση στο Λάμπρο

Όμως ο Ακύλας λίγο πριν ξεψυχήσει, σηκώνεται και προλαβαίνει να σκοτώσει και τον Μελέτη. Ο Μελέτης λοιπόν θα βρει την αγαπημένη του μητέρα και η κάθαρση στις Άγριες Μέλισσες έρχεται μέσω του αίματος.

Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-Ακύλας-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close