Άγριες Μέλισσες-Ζάχος-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Λάμπρος και η Ελένη εμποδίζουν τον Ζάχο να παραδοθεί. 

Σιγά που θα αφήσει η Εθνική μας Μάνα να γίνει κάτι τέτοιο! Λάμπρο και Ελένη είμαστε μαζί σας!

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Προβληματισμένος ο Κωνσταντής με την επανασύνδεση Νικηφόρου – Ασημίνας

Ο Ξανθός και ο Ακύλας συνεχίζουν να στήνουν κομπίνες εις βάρος του χωριού και φαίνεται πως τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει. Η οργή είναι μεγάλη, αλλά κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με τον Ακύλα και τον Ξανθό, ή τουλάχιστον έτσι πιστεύουν.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η έκβαση της δίκης θα γονατίσει τον Δούκα

Μέχρι που ο Ζάχος μετά και από τον άδικο χαμό της μητέρας του αλλά και την νοσηλεία του στο νοσοκομείο ξεκινά να θέλει να πάρει εκδίκηση. Στήνει ενέδρα λοιπόν στον Ξανθό και χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά τον σκοτώνει. Όμως ο Ζάχος δεν είναι δολοφόνος.

Άγριες Μέλισσες-Ζάχος-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Ουρανία διώχνει με τις κλωτσιές τον Άλκη

Έτσι, όταν συνειδητοποιεί την πράξη του, σοκάρεται και περιπλανιέται στο Διαφάνι σε άθλια κατάσταση. Φτάνει στο κατώφλι της Ελένης και του Λάμπρου. Εκεί που όλοι φτάνουν όταν έχουν προβλήματα. Καταρρέει και τους λέει πως πρέπει και θέλει να παραδοθεί.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες : Πότε γεννάει η Ελένη

Η Ελένη και ο Λάμπρος όμως τον εμποδίζουν. Το ξέρουν ότι ο Ζάχος πήρε πάνω του αμαρτία, αλλά δεν θεωρούν πως αξίζει ο Ζάχος να περάσει τα χρόνια του στη φυλακή ή κάπου πολύ χειρότερα για ένα τομάρι σαν τον Ξανθό που δεν σκέφτηκε ποτέ κανέναν άλλον πέρα από το συμφέρον του.

Άγριες Μέλισσες-Ξανθός-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Αιμιλία κάνει ανατρεπτική πρόταση στο Λάμπρο

Ο Ζάχος όμως δεν φαίνεται να πείθεται. Η συνείδησή του δεν τον αφήνει. Το Διαφάνι όμως έχει αποδείξει εδώ και τρεις σεζόν ότι γίνεται μία γροθιά όταν κάτι άδικο πάει να συμβεί. Θα καταφέρει το χωριό να εμποδίσει τον Ζάχο; Θα δούμε στην συνέχεια.

Άγριες Μέλισσες-Ζάχος-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close