Άπιστος: Η Ασιγιά διώχνει Βολκάν και Αράς

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Ασιγιά διώχνει τον Βολκάν και τον Αράς. 

Είναι να μην της μπει κάτι στο μυαλό…Περνάει και μόνη της καλά!!!

Ο Αράς συναντιέται με τη Λεϊλά στη σειρά Άπιστος και εκείνη προσπαθεί να τον κάνει να θυμηθεί δείχνοντας φωτογραφίες από τον γάμο τους. Όμως μάταια! Δεν θυμάται τίποτα παρά μόνο τον λόγο που την παράτησε και έφυγε. Κι αυτό γιατί τον είχε απατήσει.

Έτσι τη διώχνει ξανά: «Ο γάμος μας έχει πιο τελειώσει», της λέει και ξεκινάει τις διαδικασίες του διαζυγίου μαζί της προτού πει τα πάντα στην Ασιγιά. Όμως ο Βολκάν που το έχει πια μάθει, φροντίζει να ενημερώσει την Ασιγιά: «Είναι παντρεμένος!

Δείτε ακόμη Άπιστος: Αυτό είναι το τέλος του Βολκάν

Άπιστος: Η Ασιγιά αγκαλιά με τον εχθρό της

Δείτε ακόμη Άπιστος επόμενα επεισόδια : 84 , 85 , 86 , 87 , 88 , 89 , 90 , 91 , 92 , 93 , 94 , 95 , 96 , 97 , 98

Σε κοροϊδεύει! Δεν θέλω να πληγωθείς ξανά, γι’ αυτό Θέλω να σε προστατεύσω», ισχυρίζεται και της δείχνει τις εφημερίδες όπου είχαν θέμα τον γάμο του.

Την ίδια ώρα στη σειρά του ΣΚΑΪ και η Λεϊλά που έχει μάθει πως ο Αράς είναι ερωτευμένος με την Ασιγιά, πηγαίνει στο νοσοκομείο προσποιούμενη την ασθενή, σύμφωνα με το mediatime, για να μπορέσει να δει από κοντά την αντίζηλό της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Τα spoilers του β’ κύκλου

Άπιστος: Η Ασίγια παγιδεύεται απο την Ντερίν

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μύρωνας επιστρέφει για το καλό της Άσπας

Η Ντερίν ζητά από του δικηγόρους της να καθυστερήσουν όσο μπορούν την εκδίκαση του διαζυγίου της με τον Βολκάν, γιατί δεν αντέχει ούτε τη σκέψη ότι μπορεί να χάσει στο τέλος την κηδεμονία της κόρης τους.

Άπιστος: Η Ασιγιά διώχνει και τον Βολκάν και τον Αράς!
Η Ασιγιά θέλει να μείνει μόνη της να σκεφτεί και όταν επιστρέφει σπίτι βρίσκει τον Βολκάν και τον Αράς να καβγαδίζουν και εκείνη τους διώχνει και τους δύο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος ένα βήμα πριν το νοσοκομείο

Άπιστος: Αυτό είναι το τέλος της Ασιγιά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τα spoilers του Β κύκλου

Η Ντερίν μαθαίνει ότι ο Βολκάν έχει νοικιάσει σπίτι στη γειτονιά της Ασιγιά και αποφασίζει να τον πληγώσει χρησιμοποιώντας το πολυτιμότερο πρόσωπο στη ζωή του: τον Αλί. Τέλος, η Ασιγιά ανακοινώνει στον Αράς πως μετά τις τελευταίεs αποκαλύψεις δεν μπορεί να συνεχίσει μαζί του.

Δείτε ακόμη Μαύρο ρόδο : Υπόθεση και Πρωταγωνιστές

Άπιστος: Το τέλος του Βολκάν πίσω απο τα κάγκελα της φυλακής

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς: Όταν όνειρα γκρεμίζονται και αθώοι αδικούνται η εκδίκηση είναι ο μόνος δρόμος

Εκείνος τρέχει να την εμποδίσει να φύγει, αλλά εκείνη χάνει τις αισθήσεις της. Στο νοσοκομείο ο Βολκάν του επιτίθεται: «Τι της έκανες κα έφτασε ωs εδώ;», του λέει και ο Aράς του απαντάει: «Ο μόνος που ευθύνεται για την κατάστασή της είσαι εσύ»

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close