Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος ένα βήμα πριν το νοσοκομείο

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Λυκούργος ένα βήμα πριν το νοσοκομείο.

Ε αυτό παρά πάει…

Η κατάσταση ξεφεύγει. Το αγαπημένο μας ζευγάρι περνά την πρώτη του κρίση. Κανείς δεν είναι σε θέση να αντικρίσει την αλήθεια κατάματα… Ο Λυκούργος βρίσκεται σε φρικτή θέση στην γη της ελιάς, με την υγεία του να χειροτερεύει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τα spoilers του Β κύκλου

Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος θα δεχτεί άλλο ένα χτύπημα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία σκοτώνει τον Δημοσθένη

Οι σκληρές αποκαλύψεις για το κύκλωμα μαφίας, τον κάνουν να χάσει την γη κάτω από τα πόδια του. Μόλις μαθαίνει πως είναι μπλεγμένος ο γαμπρός του και πως κινδυνεύει η κόρη του, όλα αλλάζουν μέσα του…

Η Χάιδω προσπαθεί να τον ηρεμήσει, όμως η συμφορά περιμένει και την ίδια. Η απαγωγή της Βασιλικής σοκάρει την οικογένεια και όλη βρίσκονται σε τεράστια σύγχυση… Όλα αυτά, επιβαρύνουν σημαντικά τον Λυκούργο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος μπλεγμένος με την μαφία

Η Γη της Ελιάς: Η περιουσία της Χάιδως εξατμίζεται

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή και η Ασπασία ανακαλύπτουν τον Δημοσθένη

Ο Κωνσταντίνος παλεύει να επανορθώσει. Ξεκαθαρίζει στον πεθερό του πως θα ξεμπλέξει και πως θα παντρευτεί την Ισμήνη, αφήνοντας πίσω του το παρελθόν. Ο Λυκούργος δεν ακούει κανέναν και μάχεται να προστατέψει την κόρη του από τα χέρια του αδίστακτου μαφιόζου.

Η Χάιδω δεν μπορεί να τον στηρίξει πια. Η Βασιλική είναι εξαφανισμένη, ο Φίλιππος καταριέται τον εαυτό του και ο Λυκούργος πρέπει να βρίσκεται εκεί, για να τους παρηγορήσει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τα δυο σκάνδαλα που θα συγκλονίσουν την Αρεόπολη

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω κινδυνεύει με φυλάκιση

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Λιαντού και Σκουρλέτης μιλούν για την σχέση τους

Την ίδια στιγμή, παλεύει να φέρει εις πέρας και την υπόθεση της Αθηνάς Βρεττάκου. Η Μαργαρίτα τον ικετεύει να την βγάλει από τη φυλακή, με αποτέλεσμα ο ίδιος να δυσκολεύεται αρκετά, σύμφωνα με το youfly, καθημερινά…

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης γίνεται εκτελεστής του Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος ανακαλύπτει Κωνσταντίνο και Δημοσθένη

Δείτε ακόμη H Γη της Ελιάς: Στον αέρα οι Βρεττάκοι – Αυτός είναι ο αρχηγός της οικογένειας

Όλα αυτά, το άγχος, η πίεση, τα νεύρα και ο φόβος επιβαρύνουν την υγεία του Λυκούργου,  στην γη της ελιάς. Όλα κρέμονται από μία κλωστή. Θα καταφέρει να επιβιώσει;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close