Η Γη της Ελιάς: Τα spoilers του Β κύκλου

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως αυτά είναι τα spoilers του Β κύκλου.

Άντε να ξεκινήσει βρε παιδάκια μουυ…

Ένα τηλεφώνημα θα δεχθεί ο Στάθης που θα ταράξει και θα αλλάξει την ζωή του. Ο φόβος τον κυριεύει και μετανιώνει για τις κινήσεις του που τον έβαλαν σε κίνδυνο. Κάνεις δεν υποψιάζεται τον Δημοσθένη, αφού φροντίζει να κρατάει ένα χαμηλό προφίλ. Μόνο ο ξάδελφος του, ο Στάθης έχει καταλάβει πως κάτι δεν πάει καλά.

Ξεκινάει τις έρευνες και άθελά του μπλέκει με τον υπόκοσμο κι έτσι ο Δημοσθένης μαθαίνει πρώτος απ’ όλους όλες τις κινήσεις του. Σύντομα θα τιναχτούν όλα στον αέρα. Ο Δημοσθένης θέλει να τρομοκρατήσει τον πατέρα της Βασιλικής για να σταματήσει τις έρευνες, κι έτσι σχεδιάζει την “αρπαγή” της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτός ο ηθοποιός θα είναι ο σκληρός εισαγγελέας

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης κάνει τη ζωή του Κωνσταντίνου κόλαση

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος μπλεγμένος με την μαφία

Στα χέρια των απαγωγέων η Βασιλική περνάει δύσκολες ώρες. Δεν έχει καταλάβει πως πίσω απ’ όλα αυτά κρύβεται ο “καλός” της θείος… Η Χάιδω και ο Φίλιππος τρελαίνονται από την αγωνία.

Ο Στάθης δέχεται ένα απειλητικό τηλεφώνημα, στο οποίο του ξεκαθαρίζουν πως αν δεν σταματήσει της έρευνες για την μαφία, η κόρη του θα βρεθεί νεκρή. Η συνομιλία αυτή αλλάζει όλες του τις σκέψεις και είναι ήδη μετανιωμένος για όλες του τις κινήσεις. Ο Δημοσθένης δείχνει συνεχώς πόσο αδίστακτος είναι. Ο τρόμος του Στάθη μεγάλος. Θα καταφέρει να σώσει την Βασιλική;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος βλέπει την Ιουλία δίπλα στον Στάθη

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή και η Ασπασία ανακαλύπτουν τον Δημοσθένη

Άθελά της η μικρή Αγγελική θα γίνει η αιτία για να ξεσπάσει πόλεμος στην οικογένεια Βρεττάκου. Η Αντιγόνη πλέον είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει την μικρή Αγγελική ανοιχτά, όμως απέναντι της θα βρει τον Μάνο.

Ένας από τους λόγους που η Μαρίνα και ο Μάνος αποφάσισαν να παντρευτούν ήταν η υιοθεσία της μικρούλας. Νόμιμο ζευγάρι πλέον, θα μπορούσαν να πάρουν το κοριτσάκι.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Με τον άντρα της Ιουλίας βρήκες να κάνεις σχέση;

Η Γη της Ελιάς: Μάνος και Μαρίνα παντρεύονται και υιοθετούν την Αγγελική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τα δυο σκάνδαλα που θα συγκλονίσουν την Αρεόπολη

Η Αντιγόνη αρχίζει να βλέπει την Αγγελικούλα ολοένα και περισσότερο, ο Μάνος και η Μαρίνα δεν της το απαγόρευσαν ποτέ. Το μοιραίο όμως δεν αργεί να έρθει… η Αντιγόνη πλημμυρισμένη απ’ τα συναισθήματα της για το παιδί, λυγίζει και διεκδικεί ανοιχτά την Αγγελική. Ο Μάνος δεν θέλει ούτε να ακούσει κάτι τέτοιο και η κατάσταση σύντομα ξεφεύγει…

Ο πόλεμος ξεκινά, με τον Ισίδωρο να βρίσκεται στην δυσκολότερη θέση. Τι στάση θα κρατήσει και ποια η συμπεριφορά του απέναντι στην εγγονή του; Νέες συγκρούσεις έρχονται με φόντο την μικρή Αγγελική…

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος θα δεχτεί άλλο ένα χτύπημα

Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη θέλει να πάρει το παιδί της από τον Μάνο και την Μαρίνα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Λιαντού και Σκουρλέτης μιλούν για την σχέση τους

Αγκάθι στην καθημερινότητα του Λυκούργου η επιστροφή του Χρήστου. Αν και υποδέχτηκε τον ανιψιό του με μεγάλη χαρά σύντομα θα βρεθεί σε δύσκολη θέση…

Ο Χρήστος προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του με το νέο του ξεκίνημα στη Μάνη. Η ταβέρνα που αγόρασε από την Ελένη λειτουργεί άψογα και η πελατεία του ολοένα και αυξάνεται.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η επιστροφή της Μέλπως;

Η Γη της Ελιάς: Από εχθροί φίλοι- Το ένοχο μυστικό που ενώνει Αλέξη και Χρήστο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης γίνεται εκτελεστής του Δημοσθένη

Το παρελθόν όμως τον ακολουθεί. Τα ένοχα μυστικά βάζουν σε κίνδυνο τον ίδιο αλλά και όλους γύρω του. Το μπλέξιμο του με την μαφία, τα χρέη σε τοκογλύφους που δεν μπόρεσε να ξεπληρώσει ήταν ο λόγος που έφυγε στο εξωτερικό.

Τα μέλη της μαφίας δεν άργησαν να τον εντοπίσουν. Ένοπλοι κουκουλοφόροι έκανα το μαγαζί του “γυαλιά καρφιά”. Ο Χρήστος κινδυνεύει να χάσει όλα τα περιουσιακά στοιχεία, δυστυχώς κάτι τέτοιο ισχύει και για την οικογένεια του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά πέφτει αναίσθητη μέσα στο κελί της

Η Γη της Ελιάς: Μακελειό στην ταβέρνα του Χρήστου

Δείτε ακόμη H Γη της Ελιάς: Στον αέρα οι Βρεττάκοι  Αυτός είναι ο αρχηγός της οικογένειας

Ο θείος του, Λυκούργος, ενημερώνεται για όλα. Μέσα του όλα αλλάζουν. Δεν μπορεί να πιστέψει πως έμπλεξε τόσο άσχημα ο Χρήστος. Μετά από μια σύγκρουση ανάμεσα τους, ο Λυκούργος υπόσχεται να τον βοηθήσει να ξεφύγει απ’ όλα αυτά. Η απόφαση του βάζει σε κίνδυνο και τη δική του ζωή.

Ένας ιδιόρρυθμος χαρακτήρας, η Μέλπω πρώην σύζυγος του Λυκούργου, εξετάζεται από την παραγωγή για το αν θα επιστρέψει στο δεύτερο κύκλο της σειράς Η Γη της Ελιάς. Μια δυσάρεστη έκπληξη έρχεται για την Ισμήνη, κόρη της Μέλπως, που θέτει την ζωή της σε κίνδυνο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αλλάζουν οι ζωές του Στέφανου και του Αλέξη

Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη φέρνει σε οικονομικό αδιέξοδο την Μέλπω

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα θέλει να παρατήσει την μικρή Αγγελική

Η Ισμήνη θα βρεθεί στο στόχαστρο της μαφίας. Την πυροβολούν άνθρωποι του Δημοσθένη, πέφτει κάτω λιπόθυμη. Ένα απειλητικό μήνυμα για τον Κωνσταντίνο που έχει πάρει την απόφαση να κάνει ένα νέο ξεκίνημα μακριά από τον υπόκοσμο.

Η Μέλπω (Μαρία Φιλίππου) μαθαίνει για τον τραυματισμό της κόρης της και επιστέφει στη Μάνη για να βεβαιωθεί πως είναι καλά και έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αλλάζουν οι ζωές του Στέφανου και του Αλέξη

Η Γη της Ελιάς: Η επιστροφή της Μέλπως;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ανοίγει ο δρόμος για την δικαίωση της Αθηνάς

Η Μαρία Φιλίππου σε πρόσφατη συνέντευξη της άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην δεύτερη σεζόν της σειράς Η Γη της Ελιάς. Η μόνη που γνώρισε τι θα συμβεί είναι η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου. Η συγκλονιστική συνέχεια σύντομα στις οθόνες μας.

Η σχέση του Στέφανου με την Ελένη έχει τελειώσει κι έτσι ο ήρωας μας παίρνει την απόφαση να επιστρέψει από την Ισπανία στη Μάνη και να ασχοληθεί με τους ελαιώνες. Η επιστροφή του αναμένεται να φέρει νέες ανατροπές.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης απειλεί τον Στάθη

H Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος γλυτώνει την Αρετή απο την απόλυτη καταστροφή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έλεγες ψέματα τόσα χρόνια και η υπεράσπιση σου είναι δύσκολη

Ο τόπος είναι μικρός και η συνάντηση με την Μυρτάλη δεν θα αργήσει να έρθει. Η φλόγα του για εκείνη δεν έχει σταματήσει να καίει, βλέποντας την ο έρωτας του φουντώνει. Θα μπορέσουν να είναι και πάλι μαζί; Ποια τα συναισθήματα της Μυρτάλης για τον Στέφανο;

Ακόμα ένα πρόσωπο στη Γη της Ελιάς γυρίζει σελίδα στη ζωή του. Ο λόγος για τον Στέφανο. Έχει πάρει την απόφαση να αφήσει πίσω το παρελθόν και να βγάλει απ’ τη ζωή του την Μυρτάλη. Κάνει τα πάντα για να διώξει τις άρρωστες σκέψεις από το μυαλό του, που τον κυριεύουν και προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Ισίδωρος σε πόλεμο;

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μαρία και Μαργαρίτα σώζουν την Αθήνα και ξεσκεπάζουν την πλεκτάνη

Οι σχέσεις του με τον Χρήστο γίνονται καλύτερες. Με την παρότρυνση του αποφασίζει να γραφτεί σε σχολή μαγειρικής, η ανακούφιση της Μαργαρίτας είναι μεγάλη. Ο Αλέξης κάνει τα πρώτα βήματα σε μια καινούργια ζωή.

Η φιλία μεταξύ του Αλέξη και του Χρήστου γίνεται ολοένα και πιο βαθιά κι αυτό είναι κάτι που ενοχλεί την Μυρτάλη. Αν και στο παρελθόν ο Αλέξης ήθελε να βγάλει τον Χρήστο από τη μέση, εκείνος τον εμπιστεύεται.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close