Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 85 , 86 , 87 , 88 , 89

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 85 , 86 , 87 , 88 , 89. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN Έρωτας Φυγάς. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 85 στις 30/1/23

Επεισόδιο 85

Δευτέρα

Ο Ιάσονας μαθαίνει πως η Ελπίδα είναι αυτή που τον κατήγγειλε στην αστυνομία ότι πυροβόλησε τον Μάρκο την ημέρα τον αρραβώνων του με την Ευγενία. Πάει στο σπίτι της Ελπίδας έτοιμος να την σκοτώσει. Τον συγκρατεί η Μαργέτα.

Η Αλεξάνδρα αποκαλύπτει στον Ιάσονα πως μάλλον η μητέρα του συναντιέται ακόμα με τον Παράσχο και γίνεται έξαλλος. Η Ευγενία ζητάει από την Αλεξάνδρα να συναντηθούν και την ρωτάει αν αγαπάει ακόμα τον Μάρκο, θέλει να ξέρει τί αισθάνεται πριν τον παντρευτεί.

Δείτε επίσης : Ερώτας φυγάς : Η Μαργέτα στηρίζει Μάρκο και Αλεξάνδρα

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 85 , 86 , 87 , 88 , 89

Δείτε επίσης : Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 70 , 71 , 72 , 73 , 74 , 75 , 76 , 77

Η Αλεξάνδρα εκνευρίζεται και της λέει πως αν την ενοχλήσει ξανά θα το πει στον Μάρκο. Ο Ιάσονας λέει στην Αλεξάνδρα πως υποψιάζεται ότι ο Γιωργάκης μπορεί να είναι παιδί του Μάρκου κι όχι δικό του αλλά αυτό δεν αλλάζει την αγάπη του για το παιδί.

Στο αρχοντικό εμφανίζεται ο ανιψιός της Μαργέτας που δεν τον έχουμε δει ξανά. Η Χαρά ανησυχεί μήπως τις πιάσει η αστυνομία για την δολοφονία του Μήτσου αλλά η Ελπίδα την καθησυχάζει. Ένας χωροφύλακας βρίσκει το πτώμα του Μήτσου και ειδοποιεί τον διοικητή.

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 86 στις 31/1/23

Επεισόδιο 86

Τρίτη

Η Στέλλα θα πει ψέματα στη Μαργέτα για να καλύψει την Αλεξάνδρα, κάτι που θα προκαλέσει στη δεύτερη ερωτήματα. Ο Μάρκος μαθαίνει απ’ τον Φίλιππο, πως ο άνθρωπος που πήγε να σκοτώσει τον Στέφανο, εκτελούσε εντολές απ’ τον Δεμερτζή. Θολώνει κι αποφασίζει να τον εκδικηθεί.

Η Ευγενία, που δεν αντέχει άλλο πια αυτό που γίνεται, του δίνει τελεσίγραφο. Παράλληλα, η υγεία του Στέφανου θα κλονιστεί σοβαρά ενώ μοιραία οι δυο άντρες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι…

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 87 στις 1/2/23

Επεισόδιο 87

Τετάρτη 

Η Ευγενία δίνει τελεσίγραφο στο Μάρκο: το πιστόλι σου ή εγώ. Η Γεωργία κάνει δύσκολη τη ζωή της Στέλλας και κάνει να πιάσει στα πράσα το Στρατή αλλά εκείνος την παγιδεύει!

Η Αλεξάνδρα επικοινωνεί με το Μάρκο κι εκείνος της ζητά να μην τον ξαναενοχλήσει. Ο Νικόλας ζητάει βοήθεια από το Στέφανο αλλά απογοητεύεται από την αντίδρασή του.

Δείτε επίσης : Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη πλευρίζει τον Καστρινό

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 85 , 86 , 87 , 88 , 89

Δείτε επίσης : Παγιδευμένοι : Πρωταγωνιστής φεύγει απο τη σειρά;

Η χωροφυλακή ανακαλύπτει το πτώμα του Μήτσου ενώ ο Σπύρος είναι στο σπίτι της Μαργέτας έτοιμος να ξεκινήσει τη συνέντευξή τους. Ο Ιάσωνας ζητάει τη βοήθεια της Αλεξάνδρας για να τα βρουν με το Φίλιππο και τη Δήμητρα. Αποτυγχάνουν αλλά αυτό θα τους ενώσει.

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 88 στις 2/2/23

Επεισόδιο 88

Πέμπτη 

Ο Σπύρος παίρνει συνέντευξη από την Μαργέτα για την εποχή της Κατοχής χωρίς να καταφέρει να εκμαιεύσει πληροφορίες για την οικογένεια Δεμερτζή. Η Ελπίδα λαμβάνει εξώδικο με το οποίο της ζητάει ο Ιάσωνας και η Μαργέτα όλα τα λεφτά που της έχουν δώσει κατά καιρούς πίσω. Ζητάει τη βοήθεια του Μάρκου.

Οι εργάτες του Δεμερτζή τσακώνονται άσχημα με τους εργάτες του Μάρκου για το ποιοι από τους δυο θα μείνουν στα καταλύματα. Ο Κωστάκης προσπαθεί να πέσει τον Ιάσωνα να φύγουν εκδρομή. Η Γεωργία ορμάει να ξεμαλλιάσει τη Στέλλα που φλερτάρει με τον Στρατή και τη σταματάει η Μαργέτα.

Η Άννα και ο Νικόλας έχουν τη συμπαράσταση των γονιών του. Η Αλεξάνδρα αγοράζει καινούρια κούνια για το μωρό και παρακαλεί τη Μαργέτα να τη λυπηθεί και να τη βοηθήσει να πάρει ξανά το παιδί της πίσω.

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 89 στις 3/2/23

Επεισόδιο 89

Παρασκευή 

Ο Ιάσονας μένει μόνος του στο εξοχικό, η Στέλλα εκμεταλλεύεται τη μέθη του, τον αποπλανεί και επιστρέφει στο αρχοντικό με κλάματα και οδυρμούς σχεδιάζοντας πώς θα τον κατηγορήσει για βιασμό.

Δείτε επίσης : Μαύρο Ρόδο: Η φωτογραφία που καίει την Ελισάβετ

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 85 , 86 , 87 , 88 , 89

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: H Ασπασία ορκίζεται να καταστρέψει τον Δημοσθένη

Η Δήμητρα αποκαλύπτει στο Φίλιππο την έρευνα που κάνει με το Σπύρο. Ο Μάρκος αποφασίζει να βοηθήσει το Νικόλα και την Άννα ρισκάροντας έναν νέο κύκλο αντιπαράθεσης με το Δεμερτζή. Η Ελπίδα με τη Χαρά μοιράζονται τις ώρες τους ενώ η Ελένη πλησιάζει το Μιχάλη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για τον Έρωτα Φυγά με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

 

Close