Έρωτας-Φυγάς-Αλεξάνδρα

Έρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Αλεξάνδρα περνά στην αντεπίθεση.

Μπράβο ρε Αλεξάνδρα…

Αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα, η Αλεξάνδρα τα βάζει με την ίδια της την πεθερά, στη σειρά “Έρωτας Φυγάς”. Ο λόγος δεν είναι άλλος, από το ατύχημα που έπαθε ο Μάρκος με το αυτοκίνητο.

Ο νεαρός, μόλις είδε την αγαπημένη του να τον απαρνείται και να στέκεται πλάι στον σύζυγό της, έχασε το μυαλό του. Μέσα του πίστεψε πως η Αλεξάνδρα θαμπώθηκε από τα λεφτά κι έκανε τα πάντα, για να παντρευτεί τον Δεμερτζή.

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 40 , 41 , 42 , 43 , 44

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 30, 31

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 35, 36, 37, 38, 39

Μη μπορώντας να πιστέψει αυτή την ήττα, ο Μάρκος μπήκε στο αμάξι και οδήγησε σαν τρελός… μέχρι που έπεσε σε έναν δέντρο και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Για καλή του τύχη, ο Στέφανος ήταν πάλι εκεί και τον έσωσε.

Η Αλεξάνδρα ενημερώνεται για το τροχαίο του αγαπημένου της και θολώνει. Θεωρεί πως είναι η καλύτερη στιγμή να τον επισκεφτεί, καθώς τώρα που είναι στο νοσοκομείο θα καταφέρει ο Μάρκος να την ακούσει.

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς: Ιάσωνας και Μαργέτα κλειδαμπαρώνουν την Αλεξάνδρα στο δωμάτιο και της παίρνουν το μωρό

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 40 , 41 , 42 , 43 , 44

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μαλλί με μαλλί η Μυρτάλη με την Ισμήνη

Έτσι, ζητάει βοήθεια από τον Μιχάλη. Το μόνο που θέλει να πετύχει η Αλεξάνδρα, είναι να ξεφύγει για λίγες ώρες από την επίβλεψη της πεθεράς της, στη σειρά Έρωτας Φυγάς.

Εκείνος αρχικά είναι διστακτικός, σύμφωνα με το youfly, αλλά τελικά αποφασίζει να την βοηθήσει και μάλιστα την προμηθεύει υπνωτικά χάπια για να τα δώσει στην πεθερά της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος χτίζει ξανά τη ζωή του

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Έτσι θα είναι το τέλος του πρώτου κύκλου

Ο Ιάσονας λείπει σε επαγγελματικό ταξίδι κι έτσι εκείνη μπορεί να πάει στο νοσοκομείο.. Η Μαργέτα πέφτει για ύπνο και δεν αντιλαμβάνεται πως η νύφη της το έσκασε! Θα καταφέρει η Αλεξάνδρα να πει όσα νιώθει στον Μάρκο;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για τον Έρωτα Φυγά με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close