Σασμός-Σταύρος

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Σταύρος χτίζει ξανά τη ζωή του.

Και καλά θα κάνει γιατί με Αργυρώ δεν θα τα ξαναέβρισκε…

Οι τίτλοι τέλους έχουν αρχίσει να πέφτουν στο γάμο της Αργυρώς και του Σταύρου, αφού οι δυο τους προσπαθούν να βρουν μία άκρη εδώ και αρκετό καιρό. Παρόλα αυτά, κάθε φορά κάνουν μία τρύπα στο νερό και η σχέση τους δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Καλλιόπη και Αργυρώ ξαναέρχονται αντιμέτωπες

Σασμός-Αργυρώ-Σταύρος-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος έρχεται σε σύγκρουση με την Θοδώρα

Η Αργυρώ είναι ακόμη ερωτευμένη με τον Αστέρη κι ο Σταύρος το γνωρίζει πολύ καλά. Έτσι, μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει μία και καλά από την Κρήτη. Η Αργυρώ δεν ξέρει πώς να αντιδράσει, αφού δε θέλει να τον χάσει από τη ζωή της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαζί ο Μύρωνας με την Άσπα;

Σασμός: Ο Σταύρος σέρνει την Αργυρώ στα δικαστήρια για να πάρει το παιδί

Δείτε ακόμη Σασμός: Ανατροπή με την κληρονομία του Άγγελου

Ωστόσο, ο Σταύρος έχει πάρει την απόφασή του και την αφήνει να σκεφτεί αν τον θέλει πραγματικά ή όχι. Η Αργυρώ για ακόμη μια φορά θα βρεθεί σε ένα τεράστιο δίλημμα αφού θα αναγκαστεί να επιλέξει ανάμεσα στο συναίσθημα και τη λογική.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός και Βασιλική σε καυτές αποκαλύψεις

Σασμός: Ο Σταύρος δεν έχει πει την τελευταία του λέξη

Δείτε ακόμη Σασμός: Καλλιόπη και Παύλος θα συνεργαστούν

Ποιο από τα δύο θα υπερνικήσει; Θα επιστρέψει στην Κρήτη ο Σταύρος στη συνέχεια του «Σασμού» ή θα μείνει στα Γιάννενα χτίζοντας ξανά τη ζωή του; Η συνέχεια επί της οθόνης!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close