Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη-Ισμήνη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε μαλλί με μαλλί να πιάνεται η Μυρτάλη με την Ισμήνη. 

Κατέβασε την κάτω ρε Ισμηνάρα…

Δύσκολος ο χωρισμός για τη Μυρτάλη, αφού ο Χρήστος μάζεψε τα πράγματά του κι εξαφανίστηκε από τη ζωή της Βρεττάκου, στη «Γη της Ελιάς». Η Μυρτάλη είναι προβληματισμένη και προσπαθεί με κάθε τρόπο να καταλάβει τον λόγο που ο Χρήστος την παράτησε.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σε κίνδυνο η ζωή του Ισίδωρου

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης θα βάλει άτομα για να απειλήσουν την ζωή της Ισμήνης

Η Μυρτάλη με τη συμπεριφορά της τους έχει απομακρύνει όλους και κανένας πλέον δεν την εκτιμά και δεν την σέβεται. Πρώτα τσακώθηκε με την Ισμήνη, ύστερα με την Αλκμήνη, με την οικογένειά της και το αποκορύφωμα ήταν ο Χρήστος, ο οποίος την έπιασε στα πράσα με τον Αλέξη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία θα έρθει αντιμέτωπη με μία ανατρεπτική ομολογία

Η-Γη-της-Ελιάς-Ισμήνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη θα δεχτεί δολοφονική επίθεση

Η νεαρή Βρεττάκου έχει σταματήσει να ενδιαφέρεται για τους άλλους και το μοναδικό πράγμα που την νοιάζει είναι ο εαυτός της. Παίζει με τα συναισθήματα των άλλων χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Παναγιώτης επιτίθεται στον Λυκούργο

Η γη της ελιάς: Γυρίζει στη Μάνη η μητέρα της Ισμήνης και όλα αλλάζουν

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δεν γυρνάει στην Μάνη και πάει Σούνιο

Έτσι, ενώ ήταν μαζί με τον Χρήστο, συνευρισκόταν ερωτικά και με τον Αλέξη. Κάτι που δεν άργησε να μάθει ο Χρήστος. Παρόλα αυτά, η Μυρτάλη αρνείται να δει την πραγματικότητα και τον αληθινό λόγο που ο Χρήστος την εγκατέλειψε κι έτσι τα βάζει με την Ισμήνη, στη «Γη της Ελιάς».

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στην επιφάνεια τα προβλήματα υγείας του Λυκούργου

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η σχέση της Δήμητρα και του Κουράκου πριν την αποστολή

Θεωρεί ότι εκείνη φταίει για τον χωρισμό της και πιστεύει ότι του έβαλε λόγια για να την εγκαταλείψει. Σύντομα οι δύο κοπέλες θα έρθουν σε μεγάλη σύγκρουση και τα αίματα θα ανάψουν. Η Μυρτάλη θα πει βαριές κουβέντες για ακόμη μια φορά το ίδιο και η Ισμήνη με αποτέλεσμα τα δύο κορίτσια να πιαστούν στα χέρια.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close