Έρωτας-Φυγάς-Μάρκος

Έρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο ένας νέος έρωτας για τον Μάρκο – Η Αλεξάνδρα σκάει απο την ζήλεια της.

Τι κάνεις ρε Μάρκοοο;;;

Στη σειρά του OPEN, Έρωτας Φυγάς, ένας νέος έρωτας κάνει την είσοδό του στη ζωή του Μάρκου. Ο λόγος για την Ευγενία (Αρετή Πασχάλη) η οποία διορίζεται στο νοσoκομείο της περιοχής και συναντά τον Μιχάλη, που όταν ήταν φοιτητής είχε για καθηγητή τον πατέρα της.

Μάλιστα στην αρχή η Ελπίδα τη ζηλεύει, γιατί πιστεύει ότι η νεαρή γιατρός θα της πάρει τον άντρα, όμως γρήγορα καταλαβαίνει πως δεν έχει τίποτα να φοβάται από εκείνη.

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσωνας θάβεται ζωντανός

Έρωτας-Φυγάς-Μάρκος

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα περνά στην αντεπίθεση

Όταν η Ευγενία πηγαίνει στον οικισμό των εργατών για να εμβολιάσει τα παιδιά, ο Μάρκος τη γνωρίζει και της προτείνει να πάει στο εργοστάσιό του για να περάσει από ιατρικό έλεγχο τους εργαζομένους του.

Από την πρώτη στιγμή αναπτύσσεται ανάμεσά τους μια σχέση σεβασμού και εμπιστοσύνης. Τη νεαρή γιατρό έχει ξεχωρίσει και ο Στέφανος και επισημαίνει στον Μάρκο ότι πρόκειται για μια αξιόλογη κοπέλα, που δεν θα πρέπει να πληγώσει αν δεν έχει βγάλει από την καρδιά του εντελώς την Αλεξάνδρα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ θα βάλει άτομο να σκοτώσει την Αθηνά

Έρωτας-Φυγάς-Αλεξάνδρα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λεωνίδας κάνει πρόταση γάμου στην Άννα

Εκείνος τον βεβαιώνει ότι την έχει ξεπεράσει και κλείνει ραντεβού για δείπνο με την Ευγενία! Όταν συναντιούνται, ο Μάρκος τής μιλά ανοιχτά για τη ζωή του. Της ομολογεί ότι δεν έχει τη δική της μόρφωση, ότι ξεκίνησε από πολύ χαμηλά και ότι έχει περάσει από τη φυλακή…

Εκείνη όμως δεν κάνει πίσω! Η Αλεξάνδρα τούς βλέπει από μακριά και καταρρακώνεται… Συνειδητοποιεί πως έχασε για πάντα κάθε ελπίδα να ξανασμίξει με τον Μάρκο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης την πέφτει στην Αντιγόνη και τρώει πόρτα

Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος ξεχνά την Αλεξάνδρα και ξεκινάει ένας νέος έρωτας

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 48 , 49 , 50 , 51 , 52

Άλλωστε έχει γνωρίσει και η ίδια την Ευγενία και ξέρει ότι πρόκειται για μία εξαιρετική γυναίκα… Ο Μάρκος είναι μελαγχολικός, καθώς ξημερώνει η μέρα που έχει τα γενέθλιά της η Αλεξάνδρα.

Ο Ιάσωνας αποφασίζει να κάνει στη σύζυγό του ένα δώρο αντάξιο της οικογένειάς τους! Της κάνει μάλιστα ο ίδιος μαθήματα οδήγησης, ενώ η Μαργέτα είναι προβληματισμένη, καθώς φοβάται πως πια η νύφη της θα μπορεί να πάρει ανά πάσα στιγμή το μωρό της και να το σκάσει…

Δείτε ακόμη Σασμός: Ένα βήμα πριν την φυλακή ο Παύλος

Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος ξεχνά την Αλεξάνδρα και ξεκινάει ένας νέος έρωτας

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη ζητάει την βοήθεια της Στέλλας και εκείνη της γυρίζει την πλάτη

Ο Μιχάλης πληρoφορείται από έναν συνάδελφό του πως ο Στρατής ήρθε στο νοσοκομείο και προσπάθησε να σκοτώσει τον Μάρκο. Αυτός, σίγουρος ότι πρόκειται για εντολή που του έδωσε ο Ιάσωνας, αποφασίζει να τον βρει και να τον αντιμετωπίσει.

Εκείνος τον διαβεβαιώνει πως δεν είχε την παραμικρή ιδέα και διώχνει αμέσως τον Στρατή και την Γεωργία. Και ενώ σκέφτονται να κάνουν μία νέα αρχή, βλέπουν ότι οι οικονομίες τους έχουν κάνει φτερά!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για τον Έρωτα Φυγά με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close