Έρωτας-Φυγάς-Ιάσωνας-Αλεξάνδρα

Έρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Ιάσωνας θάβεται ζωντανός. 

Μάρκο πάρε την Αλεξάνδρα και φύγετε μετά απο αυτό…

Ένα βήμα προς την ελευθερία θα βρεθεί η Αλεξάνδρα, όταν βλέπει μπροστά στα μάτια της τον καταπιεστικό σύζυγό της να θάβεται κάτω από το χώμα!

Καιρό τώρα οργανώνει την απόδραση της από το λαμπερό αλλά δυστυχισμένο γάμο τους, και μία κατολίσθηση της δίνει την διέξοδο που αναζητούσε.

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα περνά στην αντεπίθεση

Έρωτας-Φυγάς-Αλεξάνδρα

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 40 , 41 , 42 , 43 , 44

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του open κόβουν την ανάσα! Όσο ο Μάρκος ανελίσσεται κοινωνικά και οικονομικά, τόσο ο Ιάσωνας τρελαίνεται από το κακό που του και τη ζήλια του. Δεν ανέχεται έναν ξένο να αποκτά αναγνώριση και σεβασμό στην δική του περιοχή, να απειλεί την πρωτοκαθεδρία του.

Η Αλεξάνδρα γράφει ένα γράμμα στον Μάρκο όπου του αναφέρει όλα την αλήθεια για το πως αναγκάστηκε να παντρευτεί τον Ιάσωνα, ενώ του ομολογεί και ότι είναι ο πατέρας του μωρού της!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 48 , 49 , 50 , 51 , 52

Έρωτας-Φυγάς-Μάρκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το πανούργο σχέδιο της Μυρτάλης

Στη συνέχεια δίνει το γράμμα στον Μιχάλη και του ζητά να το δώσει στα χέρια του αγαπημένο της. Εκείνος διστάζει και την ρώτα αν το έχει σκεφτεί καλά, γιατί μπορεί ο Μάρκος να έχει πια αποκτήσει δύναμη, όμως ο Ιάσωνας δεν θα τους αφήσει πότε να φύγουν από κει. Θα τους κυνηγήσει όπου κι αν πάνε και θα τους εκδικηθεί σκληρά.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 36 , 37 , 38 , 39

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσωνας θάβεται ζωντανός

Δείτε ακόμη Σασμός: Επιτέλους Αστέρης και Αργυρώ κάνουν έρωτα

Περιμένοντας μια εντυπωσιακή κίνηση από τον Μάρκο, η Αλεξάνδρα ζητά από τον Ιάσωνα να πάνε εκδρομή στο εξοχικό κάποιων φίλων τους. Εκείνος δεν θέλει να της χαλάσει το χατίρι και δέχεται. Στην διαδρομή όμως τους πιάνει λάστιχο και σταματούν στην άκρη του δρόμου.

Εκείνη τη στιγμή ακούγεται ένας περίεργος θόρυβος και αρχίζουν να πέφτουν χώματα από το βουνό! Ακολουθούν πέτρες και βράχοι… Σε κλάσματα δευτερολέπτου κρίνονται πολλά!

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο επισκέπτης που δηλητηριάζει τον Άγγελο στην φυλακή

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η ταυτότητα που βρίσκει ο Σαράντος στην Παλιόβρυση ανοίγει τον ασκό του Αιόλου

Ο Ιάσωνας μόλις που προλαβαίνει να δώσει το μωρό στην Αλεξάνδρα για να το σώσει και της φωνάζει να απομακρυνθεί. Ο ίδιος, όμως, δεν προλαβαίνει κι εγκλωβίζεται! Τόνοι χώματος τον σκεπάζουν και τελικά θάβεται ζωντανός! Η Αλεξάνδρα ανήμπορη να αντιδράσει κοίτα να τον κοιτά να χάνεται.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για τον Έρωτα Φυγά με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close