Ερώτας φυγάς: Ο Ιάσωνας συλλαμβάνεται για το φόνο του Φίλιππου και προσπαθεί να αποδράσει

Έρωτας φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές καθώς ο Ιάσωνας συλλαμβάνεται για το φόνο του Φίλιππου και προσπαθεί να αποδράσει.

Ωχ ωχ ωχ

Ο Κοντογιάννης δολοφονεί τον Φίλιππο, αλλά αυτός που συλλαμβάνεται είναι ο Ιάσωνας. Η μόνη που ξέρει την αλήθεια είναι η Ελπίδα.

Ο Μάρκος οδηγείται στο κρατητήριο καθώς η εισαγγελέας θεωρεί ότι το όπλο του δεν εκπυρσοκρότησε τυχαία, αλλά έγινε με πρόθεση. Η Μαργέτα θα πάει στο νοσοκομείο κι εκεί θα έρθει αντιμέτωπη μ’ έναν Στέφανο σκληρό κι απόμακρο. Την ίδια ώρα ο Φίλιππος βρίσκεται με τον Κοντογιάννη και την Ελπίδα. Όμως τα πράγματα θα πάρουν μια εντελώς απρόσμενη τροπή.

Δείτε επίσης : Μαυρό Ρόδο: Η Γιάννα ξεμπροστιάζει την Κασσιανή για το ψεύτικο θαύμα

Ερώτας φυγάς: Ο Ιάσωνας συλλαμβάνεται για το φόνο του Φίλιππου και προσπαθεί να αποδράσει

Δείτε επίσης : Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης καταλαβαίνει πως κάτι του κρύβουν

Ο Κοντογιάννης, που έχει διαλέξει τον δρόμο της εκδίκησης, δεν διστάζει να σηκώσει το όπλο και να τραυματίσει θανάσιμα τον Φίλιππο. Αμέσως μετά μαζί με την Ελπίδα τον εγκαταλείπουν. Εκείνος πληγωμένος, καταφέρνει να γυρίσει σπίτι του και ξεψυχάει μπροστά στα μάτια της Δήμητρας που γεμίζει ενοχές. Η γυναίκα ξέρει ότι εκείνη προκάλεσε τον θάνατό του με το να σκαλίζει το παρελθόν και το ποιόν της οικογένειας του άντρα της στην κατοχή.

Δείτε επίσης : Αυτή η νύχτα μένει: Γιώργης και Νίτσα κάνουν έρωτα για πρώτη φορά

Ερώτας φυγάς: Ο Ιάσωνας συλλαμβάνεται για το φόνο του Φίλιππου και προσπαθεί να αποδράσει

Δείτε επίσης : Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ ανάμεσα στον διάολο και στον άγγελο

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κωνσταντίνας Γαρνέλη στο περιοδικό Tv24 η Δήμητρα τηλεφωνεί στην αστυνομία για να καταγγείλει τη δολοφονία του Φίλιππου και λίγο αργότερα αυτός που συλλαμβάνεται είναι ο Ιάσωνας. «Δεν το έκανα εγώ. Πώς είναι δυνατόν να με κατηγορείτε για κάτι τέτοιο;», λέει στον αστυνόμο, αλλά τελικά βρίσκεται στη φυλακή και μάλιστα στο ίδιο κελί με τον Μάρκο. Οι δύο άντρες απειλούν ο ένας τον άλλον και τσακώνονται άσχημα.

Δείτε επίσης : Παγιδευμένοι: Ένας νέος θανάσιμος κίνδυνος έρχεται

Ερώτας φυγάς: Ο Ιάσωνας συλλαμβάνεται για το φόνο του Φίλιππου και προσπαθεί να αποδράσει

Δείτε επίσης : Ο Παράδεισος των Κυριών: Ερχέται η μεγάλη αποκάλυψη

Ο Μάρκος του αποκαλύπτει το περιεχόμενο του γράμματος της Αλεξάνδρας που έχει στα χέρια του. Τους βάζουν στην απομόνωση. Η δίκη του Μάρκου γίνεται και τελικά το δικαστήριο αποφασίζει να τον αφήσει ελεύθερο. Πριν φύγει, φροντίζει να πει στον Ιάσωνα πως το πρώτο πράγμα που θα κάνει τώρα που θα βγει έξω, θα ’ναι να συναντήσει την Αλεξάνδρα. Ο Ιάσωνας τρελαμένος με όσα συμβαίνουν, κάνει μια απόπειρα να αποδράσει…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για τον Έρωτα Φυγά με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close