Ο Παράδεισος των Κυριών: Ερχέται η μεγάλη αποκάλυψη

Ο Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς έρχεται μια μεγάλη αποκάλυψη

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ

Ο Ντίνος μαθαίνει ότι από τον Πασχάλη όλη την αλήθεια σχετικά με τη μικρή Ειρήνη. Στο μεταξύ η Λιζέτα έχει επιστρέψει τη μικρή στο ίδρυμα και παράλληλα έχει εξαφανιστεί. Ο Ντίνος είναι καταρρακωμένος και μαζί με τη Μιράντα αποφασίζουν να ψάξουν πού βρίσκεται το παιδί και να κάνουν τα πάντα για να την πάρουν κοντά τους.

Τελικά μαθαίνει ότι το ίδρυμα δεν είναι άλλο από αυτό της Βικτώριας και αποφασίζει να πάει να μιλήσει μαζί της. Την ίδια στιγμή, η μητέρα του Ντίνου, η Ειρήνη, μιλάει με τη Ζηνοβία και της κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη:

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Νέα άγρια δολοφονία στη Μάνη

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ερχέται η μεγάλη αποκάλυψη

Δείτε ακόμα : Μαύρο Ρόδο: Συλλαμβάνουν τον Δαμαλά

«Ο Αριστείδης ήταν γιος μου. Ναι, Ζηνοβία μου, ο Αριστείδης και ο Ντίνος ήταν αδέλφια», της ομολογεί και η Ζηνοβία μένει με το στόμα ανοιχτό: «Μα πώς γίνεται αυτό; Δεν μπορεί, Ειρήνη, μάλλον θέλεις να με τρελάνεις», της απαντάει και η Ειρήνη της εξηγεί τα πάντα και κυρίως τη σχέση της με τον Αποστόλη: «Αυτό που του είχα ζητήσει πριν φύγω, είναι να μην αφήσει τον γιο μας χωρίς να του εξασφαλίσει το μέλλον του.

Έτσι του έδωσε το μαγαζί και τα πράγματα ήρθαν έτσι που τα δύο αδέλφια ήρθαν κοντά, έγιναν φίλοι και συνέταιροι», της λέει. Η Ζηνοβία δακρύζει: «Και τώρα; Τι θα κάνεις; Τον Ντίνο τον πολέμησαν ανελέητα, του πήραν ό,τι έχει και δεν έχει. Έτσι θα το αφήσεις;», τη ρωτάει.

Δείτε ακόμα: Σασμός: H κρυφή συμφωνία που σοκάρει

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ερχέται η μεγάλη αποκάλυψη

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Αμαλία πονηρή και αδίστακτη γυναίκα

Φυσικά, η Ειρήνη έχει το δικό της σχέδιο και το βάζει άμεσα σε εφαρμογή. Έτσι βλέποντας μια μέρα τον Αποστολή στον «Παράδεισο», αρχίζει να τον εκβιάζει: «Ξέρω τα πάντα. Θέλω να επιστρέψεις τον “Παράδεισο” στον Ντίνο. Δεν με νοιάζει τι θα κάνεις, ο Ντίνος θα πάρει πίσω το μαγαζί, αλλιώς θα τα πω όλα στη γυναίκα σου», τον απειλεί και ο Αποστόλης αιφνιδιάζεται και αρχίζει πια να σκέφτεται τι μπορεί να κάνει για να πάρει ο Ντίνος πίσω το κατάστημα.

Οι μέρες περνάνε και η Ειρήνη πηγαίνει στο σπίτι του Αποστόλη συνεχίζοντας να τον εκβιάζει για να δώσει πίσω τον «Παράδεισο» στον Ντίνο. Ωστόσο η Φρόσω κρυφακούει και λίγο αργότερα με τη σειρά της εκβιάζει κι αυτή τον Αποστόλη: «Τα άκουσα όλα. Ξέρω για το νόθο παιδί σου. Αν θέλεις να μην τα πω στην κυρία Όλγα, φυσικά δεν θα με διώξεις και θα μου δώσεις και περισσότερα χρήματα», απαιτεί.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος κάνει τα πάντα για να προκαλέσει την Άννα

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ερχέται η μεγάλη αποκάλυψη

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Νικηφόρος μαθαίνει την πλεκτάνη της Τζένης

Το κόλπο του Αποστόλη για να επιστρέψει τον «Παράδεισο» στον Ντίνο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού στο περιοδικό Tv24 Ο Αποστόλης δεν έχει πια άλλη επιλογή από το να δώσει πίσω το μαγαζί και έτσι αποφασίζει να μιλήσει στην Όλγα: «Θέλω να σου πω κάτι σοβαρό. Εγώ κρυβόμουν πίσω από το κόλπο να χάσει ο Παπακώστας τον “Παράδεισο”.

Εγώ ήμουν ο τοκογλύφος που του δάνεισα τα λεφτά και του έβαλα το μαχαίρι στον λαιμό για να μην μπορεί να τα δώσει πίσω. Αλλά, Όλγα, τώρα φοβάμαι ότι ο Ζήσης θα με δώσει στεγνά. Έτσι σκέφτομαι να του επιστρέψουμε τον “Παράδεισο”, γιατί αλλιώς κινδυνεύω να μπω στη φυλακή», της λέει προσπαθώντας να την πείσει.

Ωστόσο η Όλγα δεν δείχνει να πείθεται, αντίθετα γίνεται έξαλλη μαζί του. Όπως όμως θα δούμε αργότερα και σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο Ντίνος θα γυρίσει στον «Παράδεισο των κυριών», στην αρχή έχοντας μια διευθυντική θέση, ενώ λίγο πιο μετά γίνεται και πάλι το μεγάλο αφεντικό!

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική κουμπάρα στο γάμο Στάθη-Ιουλίας

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ερχέται η μεγάλη αποκάλυψη

Δείτε ακόμα: Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος συμμαχεί με την Κασσιανή για να εξοντώσουν την Ελισάβετ

Η Αμαλία χωρίζει και γυρίζει στους Μπουραντάδες

Μεγάλη ανατροπή στον Παράδεισο των Κυριών: Ο Ντίνος παίρνει πίσω τον «Παράδεισο»

Η Αμαλία προσπαθεί για μια ακόμα φορά να διαχειριστεί το νέο για τη σχέση του Ντίνου με τη Μιράντα και μάλιστα μια αναπάντεχη συνάντηση που έχει με τη μητέρα του Ντίνου, την Ειρήνη, της δημιουργεί τρομερές τύψεις απέναντι στον Ντίνο. Την ίδια στιγμή, η κοπέλα παίρνει τη σημαντική απόφαση να ζητήσει διαζύγιο από τον Πάρη, ο οποίος ναι μεν καταρρακώνεται, από την άλλη όμως δεν θέλει να την πιέσει άλλο.

Έτσι φεύγει από το σπίτι των Βασιλείου και επιστρέφει στο πατρικό της, όπου ανακοινώνει στον πατέρα της και στη θεία της ότι θέλει να φτιάξει τη ζωή της. Η Βικτώρια φυσικά διαφωνεί στο να μείνει μόνη της και ανεξάρτητη η Αμαλία, ενώ ο Χριστόφορος τη διαβεβαιώνει ότι θα τη βοηθήσει και δεν θα σταθεί εμπόδιο σε όποια απόφαση έχει πάρει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παράδεισος των Κυριών με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close