Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης καταλαβαίνει πως κάτι του κρύβουν

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Δημήτρης καταλαβαίνει ότι κάτι του κρύβουν.

Χαμός θα γίνει πάλι!

Η Άννα παίρνει στα χέρια της το κατηγορητήριο που συνέταξε ο Σταύρος και βλέπει ότι δεν παρέλειψε το παραμικρό. Όλα τα στοιχεία που θα μπορούσαν να την στείλουν στη φυλακή είναι εκεί, ακόμα κι αν τα όσα ανακάλυψαν στην πορεία έστρεψαν τις έρευνες σε άλλη κατεύθυνση. Έξαλλη θεωρεί ότι τους ξεγέλασε και ότι έπαιζε διπλό παιχνίδι πίσω απ’ την πλάτη τους, όμως από την ψύχραιμη αντίδραση του Δημήτρη αρχίσει να υποψιάζεται ότι κάτι διαφορετικό συμβαίνει.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Ένας νέος θανάσιμος κίνδυνος έρχεται

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης καταλαβαίνει πως κάτι του κρύβουν

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος κάνει τα πάντα για να προκαλέσει την Άννα

Το γεγονός ότι εκείνος τον δικαιολογεί και προσπαθεί να την ηρεμήσει φέρνει στο μυαλό της το προηγούμενο βράδυ, όταν ο Σταύρος ήρθε να τους βρει και ζήτησε να μιλήσει ιδιαιτέρως με το Δημήτρη. Τότε καταλαβαίνει ότι οι δυο τους συνεννοήθηκαν, συνέταξαν το κατηγορητήριο μαζί και για άλλη μια φορά της έκρυψαν την αλήθεια.

Πικραίνεται, τα βάζει με τον αγαπημένο της, όμως σύντομα καταλαβαίνει ότι όλο αυτό γίνεται για να κερδίσουν χρόνο. Ο Χατζής που επίσης βλέπει το κατηγορητήριο, αμέσως αντιλαμβάνεται ότι ο Σταύρος έχει αφήσει επίτηδες κενά, τα οποία μπορούν να οδηγήσουν στην αθώωση της. Είναι όμως αποφασισμένος να μην την αφήσει να γλιτώσει.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Σταμάτησε το γύρισμα μετά από άγριο καυγά

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης καταλαβαίνει πως κάτι του κρύβουν

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Η Χρύσα χωρίζει τον Νίκο

Απευθύνεται στην νέα  εισαγγελέα που είχε έρθει στη θέση του Δημήτρη: Πρόκειται για την Αγγελική Ρούσου (Ιωάννα Τριανταφυλλίδου), η οποία πάντως δε φαίνεται να υποκύπτεις στις πιέσεις του. “Αφήστε το φάκελο εδώ και θα το κοιτάξω”, του λέει και στη συνέχεια τον απομακρύνει από το γραφείο της.

Παρόλο που δεν το έδειξε, οι κατηγορίες που εξαπέλυσε ο Χατζής εναντίον του Δημήτρη, οι παρατυπίες που έκανε για να σώσει τη γυναίκα που αγαπά,  στριφογυρίζουν στο μυαλό της και όταν πια γνωρίζει το Σταύρο, όποιος έρχεται να συστηθεί στη νέα του συνάδελφο, δε χάνει χρόνο. Του εκφράζεις τις αμφιβολίες της για το κατηγορητήριο και με τον τρόπο της του κεντρίζει αμέσως το ενδιαφέρον του.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Το ένστικτο της Άννας τους βάζει σε μπελάδες

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης καταλαβαίνει πως κάτι του κρύβουν

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Η Άννα προσπαθεί να φυγαδεύσει την Λίνα που κατηγορείται για φόνο

Όμως όσο εκείνος προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, αφού πλέον οι δυο τους είναι υποχρεωμένοι να συνεργαστούν στην υπόθεση, ο Αντρέας και ο Σπύρος προσπαθούν να βρουν τον άνθρωπο μέσα στην σήμανση που παραποίησε τα στοιχεία επιχειρώντας να ενοχοποιήσει τον Δημήτρη. Και όπως φαίνεται οι υποψίες τους επικεντρώνονται στην Καλλιά (Εύα Χριστοδούλου) την οποία φροντίζει να εμπλέξει περαιτέρω και ο Ηλίας.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι : Το πιο hot ζευγάρι κάνει βόλτα στο κέντρο της Αθήνας (φωτογραφίες)

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης καταλαβαίνει πως κάτι του κρύβουν

Δείτε ακόμα:Παγιδευμένοι: Ένα στικάκι από τον Άγγελο αποκαλύπτει την αλήθεια

Την παρακολουθούν διαρκώς ελπίζοντας σε μια λάθος κίνηση, την ώρα που ο Δημήτρης κάνει άλλη μία προσπάθεια να μάθει απ’ το Θοδωρή με τι ακριβώς τον εκβιάζει ο άγγελος. Σύμφωνα με το περιοδικό Εφτά Μέρες TV. Αυτή τη φορά δεν ανοίγει τα χαρτιά του και τον ρωτάς στα ίσια, αιφνιδιάζοντάς το μικρό του αδερφό, που ξέρει ότι δεν έχει άλλα περιθώρια. Δεν μπορεί να κρύψει την ταραχή του, φεύγει και λίγο αργότερα ο Δημήτρης τον ακούει να καβγαδίζει με τον πατέρα τους.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Η Αγγελική Ρούσσου αλλάζει τα δεδομένα

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης καταλαβαίνει πως κάτι του κρύβουν

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Ο Στέλιος σώζει την Υβόννη

Ο Θοδωρής επιμένει πως η μόνη λύση είναι να φύγει απ’ τη χώρα, ο Σπύρος προσπαθεί να τον συνεφέρει και ο Δημήτρης μπαίνει στη μέση και τους ρωτά τι ακριβώς του κρύβουν. Δευτερόλεπτα πριν ο μικρός “σπάσει και του πει την αλήθεια για το θάνατο του Κοσμά, μπαίνει στη μέση ο Γεράσιμος και βρίσκει ένα τρόπο για να τα κουκουλώσει. Ο Δημήτρης όμως καταλαβαίνει και αποφασίζει να τους παρακολουθήσει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close